ABB Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü Ebru Gündeş konseriyle kutlayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı ve konserleri için beklenen resmi duyurusunu gerçekleştirdi. 29 Ekim'de bu sene kimlerin konserleri olacak belli oldu.

ABB Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü Ebru Gündeş konseriyle kutlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti bu sene 101. Kuruluş Yıldönümünü kutlarken en büyük coşkunun hiç şüphesiz Başkent Ankara'da yaşanması bekleniyor. Başkentliler büyük bir heyecanla kutlama programını beklerken Ankara Büyükşehir Belediyesi kutlamalara katılacak sanatçıları ve konserlerini duyurdu. 29 Ekim tarihinde düzenlenecek konserde Ankaralılar Cumhuriyet'i Ebru Gündeş ile kutlayacak!

ANKARA'DA ÜCRETSİZ 29 EKİM KONSERLERİ! ABB CUMHURİYET BAYRAMI KONSERİ KİM SAHNE ALACAK?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Cumhuriyetimizin 101. Yılını Coşkuyla Birlikte Kutlayalım! Bu özel günde, Türk müziğinin efsane ismi Ebru Gündeş'in büyüleyici sesi ve sahne performansıyla Atatürk Orman Çiftliği'nde buluşuyoruz." diyerek kutlama konseri için sahne alacak sanatçı Ebru Gündeş olarak duyuruldu.

ABB Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü Ebru Gündeş konseriyle kutlayacak!

Düzenlenecek olan konsere gitmek isteyen Ankaralılar için Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Zafer Çarşısı'ndan ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. Saat 15:00 itibariyle başlayacak olan seferler 24:00'e kadar devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER