ABB çocukları eğlendirmeye devam ediyor: Gezici aracın sıradaki durağı belli oldu

Ankara'da şehrin minik sakinlerinin ayağına eğlence hizmeti götürmek için bir program hayata geçirmişti. Başkentin farklı noktalarına giden bir otobüs ile istenilen yerde çocuklar için eğlence alanı oluşturan belediye bir sonraki adreslerini açıkladı.

ABB çocukları eğlendirmeye devam ediyor: Gezici aracın sıradaki durağı belli oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi şehirde merkeze uzak ve çocuklara yönelik eğlence alanlarının kısıtlı olduğu yerlere giderek onlara özel programlar düzenliyor. Çocukların güldüğü ve arkadaşları ile beraber eğlenmesini sağlayan gezici çocuk etkinlik aracı bünyesinde renkli faaliyetler, oyunlar ve sahne etkinlikleri gibi bir çok özelliği barındırıyor.

KAHRAMANKAZANLI ÇOCUKLARA MÜJDE VERİLDİ

Çocukların ve ailelerin gidilen yerlerde yoğun ilgi gösterdiği çocuk etkinlik aracının yeni adresi duyuruldu. Konu ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi yaptığı duyuruda aracın 13 Ağustos'ta Kahramankazan Millet Bahçesinde olacağı bilgisine yer verdi.

ABB çocukları eğlendirmeye devam ediyor: Gezici aracın sıradaki durağı belli oldu

ABB "3-14 yaş arası tüm çocuklarımızı bu eğlenceli ve öğretici etkinliğe davet ediyoruz" diyerek saat 15:00'da başlayacak eğlenceye çocukları davet etti. Taşınabilir bir eğlence merkezi niteliği taşıyan çocuk etkinlik aracı bu zamana kadar Ankara'nın bir çok ilçesini gezdi.

ANKARALI ÇOCUKLAR BU UYGULAMAYI SEVDİ

Gittiği yerlerde güzel bir iz bırakan bu hizmet Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu programı sürdürmesinde önemli bir etken oldu. Kendi akranları ile eğitmenler eşliğinde eğlenen çocuklar güzel bir an yaşamış oluyor. Ailelerde programı beğendikleri için çocuklarını aracın olduğu yere getiriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER