ABB çocuk etkinlik merkezlerinin kayıtları başlıyor

Küçük yaşta çocuğu olan aileler, evlatlarının gelişim dönemine büyük dikkat ediyor. Çocuklarının gelişim çağını doğru bir şekilde yönlendirmek isteyen ebeveynler çocuklarını çeşitli kurs ya da eğitim yerlerine kayıt ettiriyor.

ABB çocuk etkinlik merkezleri kayıtları başlıyor

Bir çocuğun büyüme dönemindeyken ilk yaşlardan itibaren aldığı eğitimler hayatının geri kalanında sergileyeceği davranışları büyük oranda etkiliyor. Bu kapsamda küçük yaş grubuna verilen eğitim bir çok kesim tarafından önemi çok yüksek bir süreç olarak ifade ediliyor.

KAYITLAR BAŞLIYOR

Ankara'nın küçük yaşlardaki bireylerinin doğru ve düzgün bir hayata başlangıç eğitimi almasını isteyen ABB tarafından bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda ABB çocuk etkinlik merkezlerinin kayıtlarının başladığı duyuruldu.

Konu ile ilgili yapılan paylaşımda “Çocuklar için eğlence dolu bir dönem 2 Eylülde başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Etkinlik Merkezlerine başvurularımız 22 Mayıs'ta açılıyor. Miniklerimiz, eğitici ve eğlenceli aktivitelerle dolu harika bir dönem geçirecek” denildi.

ABB çocuk etkinlik merkezlerinin kayıtları başlıyor

Çocuklarını uzman kişilere emanet etmek isteyen aileler için yarından itibaren kayıt işlemleri başlayacak. Bu hizmetten yararlanmak isteyen aileler burayatıklayarak kayıt işlemlerini başlatabilecekler.

ÖNEMLİ KAZANIMLAR ELDE EDİLİYOR

ABB Çocuk Etkinlik Merkezlerinde eğitim alan minikler, el becerilerini geliştirme, sosyal hayat kuralları hakkında bilinçlenme ve arkadaşlık ilişkilerini kuvvetlendirme gibi özellikler kazanıyor. Yapılacak kayıt işlemlerinin ardından minikler Eylül'den itibaren kurslarda eğitim görmeye başlayacak.

SONRAKİ HABER