ABB Bizim Çocuklar’ın heyecanına son 16 turda da ortak oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir kez daha milli maç coşkusunu tüm vatandaşlara yaşattı. Türkiye’nin Avusturya karşısındaki mücadelesi çeşitli alanlara kurulan dev ekranlarla tüm Ankaralılara ücretsiz şekilde izletildi.

ABB Bizim Çocuklar’ın heyecanına son 16 turda da ortak oldu

Sosyal ve kültürel faaliyetler kadar milli duyguların tavan yaptığı dönemlerde de çeşitli organizasyonlar gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’mızın Avrupa Şampiyonası’ndaki heyecanına bir kez daha ortak oldu. Bizim Çocuklar’a Gürcistan’la yaptığı ilk maçtan bu yana pek çok belediyede olduğu gibi Ankara Büyükşehir Belediyesi de desteğini esirgemedi. Bu kapsamda belediye farklı ilçelerdeki meydanlara ve parklara kurulan dev ekranlarda milli maç heyecanını tüm Ankaralılara bir arada yaşattı.

SANDALYESİNİ KAPAN GELDİ

En son Çekya karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle adını son 16 tura yazdıran A Milli Futbol Takımı’mızın Avusturya ile olan karşılaşmasında nefesler tutuldu. Heyecanın hiç dinmediği maçta Merih Demiral’ın attığı 2 gol ve kaleci Mert Günok’un son andaki kurtarışıyla A Milli Futbol Takımı’mız çeyrek finale yükseldi. Heyecan aynı anda yine Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı organizasyonlar kapsamında Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı, Altınpark ve Batıkent Rekreasyon Alanı’ndaki dev ekranlarda tüm Ankaralı futbolseverlerce yaşanırken, vatandaşlar kendi getirdikleri sandalyelerle maçın heyecanına ortak oldular

“3 GÜN SONRA ÇEYREK FİNAL HEYECANIYLA TEKRAR BULUŞACAĞIZ”

ABB Bizim Çocuklar’ın heyecanına son 16 turda da ortak oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş da çeşitli park ve meydanlarda dev ekranlarda izletilen Türkiye-Avusturya maçı sırasındaki anları bir video ile “En güzel bayramlar Ay ve Yıldızla başlar. 3 gün sonra çeyrek final heyecanıyla tekrar buluşacağız.” ifadeleriyle sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER