ABB Başkentlileri Ankara Kalesi'nde Hazine Avı'na davet etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda Avrupa Miras Günleri kapsamında düzenlenen Hazine Avı etkinliğine davet etti.

ABB Başkentlileri Ankara Kalesi'nde Hazine Avı'na davet etti

21 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak olan Avrupa Miras günleri kapsamında birbirinden farklı etkinlikler de düzenlenecek.

TÜM BAŞKENTLİLER DAVET EDİLDİ

Avrupa Miras Günleri kapsamında düzenlenecek olan Hazine Avı sonrasında saat 13.00’te Roma Tiyatrosu ve Arkeopark Şantiye Gezisi etkinliğinin olduğu duyuruldu. ABB’nin düzenlediği bu etkinliğe tüm başkentliler davet edildi.

ABB DUYURDU

ABB, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda şu ifadeleri kullandı:

“Ankara’mızın zengin kültürel mirasını keşfetmek için tüm vatandaşlarımızı Avrupa Miras Günleri kapsamında düzenlenen Hazine Avı’na davet ediyoruz.

ABB Başkentlileri Ankara Kalesi'nde Hazine Avı'na davet etti

21 Eylül’de, Ankara Kalesi’nde düzenlenecek bu özel etkinlikte tarihimizi birlikte yaşayıp, geleceğe iz bırakacağız”

“ANKARA SEVDALISI OLACAKSINIZ”

“Ankara Sevdalısı Olacaksınız” etiketi ile düzenlenen etkinliğin üçüncüsü 21 ve 22 Eylül 2024 tarihinde Ankara’da düzenlenecek. Instıtut Français Türkiye’nin Ankara şubesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Almanya, İtalya, Fransa, Macaristan gibi büyükelçiliklerinin tarihi binaları rehberler eşliğinde gezilirken, etkinlik sonunda yani 22 Eylül tarihinde Macaristan Büyükelçililiğinde konser düzenlenecek. Düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında Abidin Paşa Kökü Milli Mücadele Müzesi de ziyaret edilecek yerler arasında yerini alacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER