ABB, başkentli motosiklet tutkunlarını AOÇ'de bir araya getirdi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentli motosiklet tutkunlarını 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nı hep birlikte izlemek için AOÇ Doğal Yaşam Parkı'nda buluşturdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, özel günlerde kurduğu dev ekranlarla Ankaralıları bir araya getirmeye devam ederken milli maçların yanı sıra ülkemizi temsil eden sporcularımızın yer aldığı uluslararası müsabakalarda da bu gelenek sürdürülüyordu. Bunlardan birini de motosiklet tutkunları için düzenleyen ABB, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası için kurduğu dev ekranla motosiklet tutkunlarını bir araya getirdi.

BAŞKENTLİ MOTOSİKLET TUTKUNLARI ANKARA AOÇ'DE BİR ARAYA GELDİ!

Dev ekran kuran Ankara Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu açıklamasında "Başkentli motosiklet tutkunları, “2024 Dünya Superbike Şampiyonası” heyecanını hep birlikte yaşamak için; Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda buluştu. Ankara’da bulunan motosiklet dernek temsilcileri, kulüp başkanları, yöneticiler ve sporseverler; sezonun son yarışında "2024 Dünya Superbike Şampiyonası”Dünya Şampiyonu olan Milli Motosiklet Sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nu, AOÇ’ye kurduğumuz dev ekranlardan izleyerek gurur ve coşkuyu bir arada yaşadılar." diyerek kurulan dev ekranı duyurdu.

Branş ayrımı yapmaksızın tüm spor branşlarını destekleyeceklerini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi sporcuların yanında olacağını vurguladı. ABB tarafından yapılan açıklamanın ardından dev ekranlar kurularak milli maçlarda ve önemli sportif faaliyetlerde vatandaşlar bir araya getirilmeye başlanmıştı.

Kaynak: Haberankara.com