ABB, başkentin genç beyinlerini Kafe Sıhhiye'de ağırladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi gençlerin bir arada bilimsel aktiviteler içinde olduğu programlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ankara'da çok sayıda öğrenci bilim ve inovasyon maratonuna katılmak için Kafe Sıhhiye'ye geldi.

ABB, başkentin genç beyinlerini Kafe Sıhhiye'de ağırladı

Şehirde yaşayan genç bireylerin desteklenmesi ve teşvik edilmesi politikasını benimseyen ABB, yeni çalışmalarda bulunmayı sürdürüyor. Gençlerin için açılan ve onların sosyalleşip faaliyetlere katılabildiği Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye bu kapsamda önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

ABB, başkentin genç beyinlerini Kafe Sıhhiye'de ağırladı

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ABB ve ODTÜ iş birliğinde yapılan NASA Space Apps Challenge etkinliğinden bahsetti.

ABB BAŞKANI YAVAŞ'TAN GENÇLERE DESTEK VURGUSU

Başkan Yavaş "Başkentimizin genç beyinleri, ODTÜ İnovasyon Öğrenci Topluluğu iş birliğiyle düzenlenen NASA Space Apps Challenge’da ilham veren projeleriyle geleceğe değer katmak için buluştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, uluslararası başarı hedefleyen gençlerimize destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 36 saatlik bu bilim ve inovasyon maratonunda yer alan tüm evlatlarımıza teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

ABB, başkentin genç beyinlerini Kafe Sıhhiye'de ağırladı - Resim : 2

Etkinliğe katılan öğrencilerde, kendileri gibi proje bazlı düşünen insanlarla tanışmak için buraya geldiklerini ve diğer kişilerin çalışmalarını görmenin güzel olduğunu belirtti. ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Serkan Yorgancı da gençlerin yaptıklarının çok önemli şeyler olduğunu ve yapılanların ülke, gelecek adına kendilerine muhteşem bir mutluluk verdiğini söyledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER