ABB başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara aşure ikram etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Aşure Günü sebebiyle başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

ABB başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara aşure ikram etti

Kültürel ve sosyal faaliyetlerine önem veren Ankara Büyükşehir Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi ilçede önemli günlerin yaşatıldığı ve lezzetli ürünlerin buluştuğu bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi Aşure Günü sebebiyle başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

ABB’DEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

ABB başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara aşure ikram etti

Muharrem ayının onuncu günü ve hicri takvime göre yeni yılın başlangıcı sebebiyle 16 Temmuz Salı günü yurdun birçok yerinde Aşure Günü olarak kutlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi de bu vesileyle Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığı ile vatandaşlara aşure ikram etti. Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden de başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara yapılan aşure ikramını paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi Aşure Günü’nün bereketini Başkentlilerle paylaştı. Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayının bereketi; birlik, bolluk ve paylaşmanın simgesi Aşure Günü’nde vatandaşlara aşure ikram etti. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığıyla Kızılay, Ulus, Mamak-Hüseyin Gazi Mahallesi, Keçiören-Dutluk ve Sincan Lale Meydanı’na kurulan araçlarla gerçekleşen aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER