ABB Başkanı Yavaş'tan taziye mesajı: Başka bir Türkiye birlikte mümkün

Türkiye son günlerde okuyanların kanını donduran olaylarla karşılaşmaya devam ediyor. Son olarak İstanbul'da iki genç kızın vahşice katledilmesi sonrasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bir taziye paylaşımında bulundu.

ABB Başkanı Yavaş'tan taziye mesajı: Başka bir Türkiye birlikte mümkün

İstanbul'un Fatih ilçesinde 19 yaşında bir erkek şahıs yarım saat aralıklarla eski ve yeni sevgilisi olduğu iddia edilen iki genç kızı katletmişti. Fatih surlarına çıkan ve kendi yaşamına da son veren şahsın yaptığı bu iki cinayet bir anda ülke gündemine oturmuştu.

Yaşanan bu olay sonrasında vatandaşlar ve siyasi isimler olaydan dolayı duydukları üzüntüleri belirterek, konunun tüm yönleri ile aydınlatılması çağrısında bulunmaya başladılar.

ABB Başkanı Yavaş'tan taziye mesajı: Başka bir Türkiye birlikte mümkün

"GELECEK NESİLLERE EN BÜYÜK BORCUMUZ..."

Fatih'te yaşananlar sonrasında bir paylaşımda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Resmi X hesabından bir taziye mesajı paylaşan Başkan Yavaş geleceğe dönük temennisinden bahsetti.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı;

"Bu topraklarda adaletin, vicdanın, insanlığın yeniden tesisini sağlamak gelecek nesillere en büyük borcumuz olacak. Başka bir Türkiye, birlikte mümkün. Yaşam hakları ellerinden alınan kızlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum"

Türkiye gündemine oturan olay ile ilgili yetkili birimler araştırmalarına devam ediyor. Yakın zamanda konuya dair kapsamlı açıklamalar yapılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER