ABB Başkanı Yavaş'tan MKE Ankaragücü-Kocaelispor maçına davet!

Yarın çok kritik bir maça çıkacak olan MKE Ankaragücü evinde Kocaelispor takımını ağırlayacak. ABB Başkanı Mansur Yavaş tüm Ankaralıları maça davet etti. Maç Eryaman Stadyumu'nda oynanacak.

ABB Başkanı Yavaş'tan MKE Ankaragücü-Kocaelispor maçına davet!

MKE Ankaragücü yarın evinde Kocaelispor takımı ile çok önemli bir maça çıkmaya hazırlanırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tüm Ankaralıları maça davet etti. Başkan Yavaş başta MKE Ankaragücü taraftarları olmak üzere tüm Ankaralıları tribünleri doldurmaya davet ederken futbolculara 12. adam olarak destek olunmasını talep etti.

MKE ANKARAGÜCÜ TAKIMINA TAM DESTEK!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapmış olduğu paylaşım ile "Ankaramızın asırlık çınarı, yarın Kocaelispor’u ağırlıyor. Bu maç takımımız için büyük önem taşıyor; Ankaragücü'nü desteklemek ve sahadaki mücadeleye güç vermek için herkesi tribünlerde görmek istiyoruz, Haydi Ankara!" diyerek tüm Ankaralıları maça davet etti.

ABB Başkanı Yavaş'tan MKE Ankaragücü-Kocaelispor maçına davet!

MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankaragücü takımı, Kocelispor takımını konuk edecek. Maç yarın yani 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak maçta Ankaralıların 12. adam olarak tribünde olmaları istendi.

ERYAMAN STADYUMU NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Eryaman Stadyumu, Yenimahalle ilçe sınırları içerisinde yer almakta olup 52, 531, 539, 540, 542 numaralı otobüslerle toplu ulaşım imkanı bulunmaktadır.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER