ABB Başkanı Yavaş yeni eğitim öğretim dönemi mesajı paylaştı

Uzun süren tatil döneminin ardından milyonlarca öğrenci yeniden okullara döndü. Yedi dönemin ilk günü münasebetiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

ABB Başkanı Yavaş yeni eğitim öğretim dönemi mesajı paylaştı

Sabahın ilk saatlerinden itibaren öğrenciler, öğretmenler ve veliler 2024-2025 Eğitim Öğretim döneminin ilk günü için yollara koyuldu. 9 ay boyunca sürmesi planlanan eğitim maratonu boyunca okula gidecek öğretmen ve öğrenciler için günün anlam ve önemi kapsamında peş peşe başarı mesajları paylaşıldı.

ABB Başkanı Yavaş yeni eğitim öğretim dönemi mesajı paylaştı

"SİZLER HEPİMİZİ GURURLANDIRACAKSINIZ"

Paylaşım yapanlardan birisi de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Başkan Yavaş Ankara özelinde tüm öğrenci ve öğretmenler için paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Yeni eğitim ve öğretim yılı başlarken tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ankara’mızda bulunan 1 milyon 95 bin öğrenci ve 78 bin 289 öğretmenimizle birlikte ders başı yapıyoruz. Bu yıl da azimle, öğrenme isteğiyle dolu bir yolculuğa başlıyorsunuz.

Sizler ülkemizin geleceğisiniz evlatlarım; bu yılki çalışmalarınızla ve başarılarınızla hepimizi gururlandıracaksınız."

ŞEHİRDE YOĞUNLUK OLUŞTU

Nüfusunun büyük bir kısmı öğrenciden oluşan Ankara'da günün erken saatlerinden itibaren yollarda bir yoğunluk meydana geldi. İşlerine giden insanlar ve öğrenciler nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Okullarına ulaşan öğrenciler ilk ders gününe başladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER