ABB Başkanı Yavaş Paralimpik Olimpiyatlarını takip etmek için Paris'e gitti

Geçtiğimiz haftalarda tamamlanan 2024 Paris Yaz Oyunları Türkiye açısından istenilen bir şekilde sonuçlanmamıştı. Oyunların ardından gözler engelli sporcuların yarıştığı Paralimpik oyunlarına çevrildi.

ABB Başkanı Yavaş Paralimpik Olimpiyatlarını takip etmek için Paris'e gitti

Engelli sporcuların farklı kategorilerde yarıştığı Paralimpik oyunları 28 Ağustos günü başladı. Olimpiyatlarda olduğu gibi Paris'te gerçekleşen oyunlarda Türk sporcuların nasıl bir performans imza atacağı yakından takip ediliyor.

Şu ana kadar 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan sporcularımız 18. sırada yer alıyor. Sporcularımızı yarışmaları esnasında ülkemizden oraya giden çok sayıda isim bulunuyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta Paris'e gidecek madalya mücadelesi veren sporcularımızın heyecanına ortak oldu.

ABB Başkanı Yavaş Paralimpik Olimpiyatlarını takip etmek için Paris'e gitti

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI'DA YAVAŞ'IN YANINDA YER ALDI

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da ABB Başkanı Yavaş ile beraber tribünlerdeki yerini aldı. Başkan Özarslan "Turnuvada ilk madalyamızı kazanan Meryem Betül Çavdar ve Alican Özcan’ı tebrik ediyoruz; bizi milletçe gururlandırdılar. Hepimizin ortak hedefi, İstiklal Marşımızı sevinç gözyaşları içinde dinletmek ve bayrağımızı en yüksek noktada göndere çekmek. Sporcularımıza olan güvenimiz ve inancımız tam; onların azmi ve yeteneğiyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

ABB Başkanı Yavaş Paris 2024 olimpiyat oyunlarında da aynı şekilde sporcularımıza destek vermek için tribünde yer almıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER