ABB Başkanı Yavaş Mamak Kentsel Dönüşüm Projesinde anahtarları teslim etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde 252 hak sahibine tapu ve anahtarlarını teslim etti.

ABB Başkanı Yavaş Mamak Kentsel Dönüşüm Projesinde anahtarları teslim etti

Ankara'da kentsel dönüşümün en zorlu ilerlediği bölgeler arasında yer alan Mamak'ta yaşanan sorunları çözen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tamamlanan dairelerin tapu ve anahtarlarını teslim etmeye devam ediyor. Bu kapsamda tamamlanan 252 konutun daha anahtar ve tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ MAMAK'TA TAPU VE ANAHTARLARI SAHİPLERİNE TESLİM ETTİ!

Ankara'da gecekondulaşmanın en yoğun yaşandığı bölgelerin başında yer alana Mamak'ta başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları çeşitli sorunlar nedeniyle büyük bir kördüğüm haline gelmişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra göreve başlar başlamaz bu bölgeye yoğunlaşan Mansur Yavaş, projeleri etaplar halinde tamamlamaya devam ederken bu kapsamda tamamlanan 252 konut daha hak sahiplerine teslim edildi.

ABB Başkanı Yavaş Mamak Kentsel Dönüşüm Projesinde anahtarları teslim etti

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve kalabalık bir protokol grubunun katıldığı törende ABB Başkanı Mansur Yavaş vatandaşların sevincine ortak oldu. Tapularını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın elinden alan vatandaşlar çifte mutluluk yaşadıklarını belirtirken yeni evlerine kavuşmuş oldular. Vatandaşlar emeklerinden dolayı Başkan Yavaş'a teşekkür ederken bölgede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarından 252 tanesi daha tamamlanmış oldu.

SONRAKİ HABER