ABB Başkanı Yavaş kardeş şehir buluşması kapsamında Afyonkarahisar'a gitti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkentte olduğu gibi şehirler arası ilişkileri kuvvetlendirme adımlarını sürdürüyor. ABB Başkanı Yavaş'ın bu kapsamda sıradaki rotası Afyon oldu.

ABB Başkanı Yavaş Afyonkarahisar'ı ziyaret etti

Ankara'nın ülkenin farklı şehirleri ile arasındaki bağı geliştirme ve ilerletme hamleleri devam ediyor. Bu kapsamda ülkenin farklı şehirlerini ziyaret eden ABB Başkanı Mansur Yavaş bir dizi ziyarette bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gitti.

Son seçimde yönetime gelen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı makamında ziyaret eden Yavaş ardından beraber vatandaşlarla bir araya geldi.

ABB Başkanı Yavaş kardeş şehir buluşması kapsamında Afyonkarahisar'a gitti

İKİ ŞEHRİN TARIM HASSASİYETİ

ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Yavaş burada tarımı desteklemek adına buğday ve çörek otu tohum ekimi gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen ve "Kardeş şehir işbirliği çerçevesinde esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Bu verimli işbirliği ve sıcak misafirperverliği için Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sayın Burcu Köksal’a teşekkür ediyorum" diyen Yavaş burada bir konuşma gerçekleştirdi.

ABB Başkanı Yavaş kardeş şehir buluşması kapsamında Afyonkarahisar'a gitti - Resim : 2

"İKİ ŞEHRİMİZ ARASINDAKİ BAĞI GÜÇLENDİRDİK"

Afyonkarahisar ile güzel bir işbirliği yaptıklarını söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş "Bu ülkenin ne kadar güzel yönetilebileceğini göstereceğiz" şeklinde konuştu. Sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunan Başkan Yavaş "Vatandaşlarımız ile iki şehirimiz arasındaki bağı güçlendirdik. Umuyorum ki birliğimiz ve mutluluğumuz daim olur" dedi.

ABB Başkanı Yavaş kardeş şehir buluşması kapsamında Afyonkarahisar'a gitti - Resim : 3

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ABB Başkanı Mansur Yavaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER