ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Kişisel Gelişim Merkezi hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrenci dostu projeleri hayata geçirmeye devam edeceğini ifade ederek çalışmalara devam ederken yeni bir açıklama geldi. ABB Başkanı Mansur Yavaş, yeni yatırımlarını duyururken öğrencilere dikkati çekti.

ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Kişisel Gelişim Merkezi hizmete açıldı

Başkent Ankara'da öğrenci ve eğitime yönelik projelerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler vermeye devam ediyor. Kentte yeni yatırımlara imza atmaya devam eden ABB'nin çalışmaları hakkında bilgiler verilmeye devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, lise ve üniversite öğrencileri için yeni bir yatırıma imza attı.

Demetevler Cemre Parkı içerisinde atıl durumdaki 400 metrekarelik binayı "Kişisel Gelişim Merkezi"ne dönüştüren ABB ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi veren ABB Başkanı Yavaş, "Öğrenci dostu bir Ankara için çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

ANKARA'DA ÖĞRENCİLERE KİŞİSEL GELİŞİM MERKEZİ

ABB, Demetevler Mahallesi Prof. Dr. Turan Güven Caddesi'nde Cemre Parkı içerisindeki binayı "Kişisel Gelişim Merkezi" olarak düzenlerken Başkentli öğrencilere kazandırılacağı açıklanan merkezin konfor ve teknolojiyi bir arada sunacağı ifade edildi. ABB'nin atıl durumdaki alanı öğrenciler için dönüştürmesi ike ilgili olarak ABB Başkanı Yavaş, sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden paylaşımda bulundu.

ABB Başkanı Yavaş, videolu paylaşımında "Başkentli öğrencilerimize müjdemiz var. Demetevler Cemre Parkı'nda 400 metrekarelik Kişisel Gelişim Merkezi'ni açtık. Kütüphane, etüt salonu, teknoloji salonu ve kafeteryası ile hem ders çalışmanız hem de sosyalleşmeniz için alanlar oluşturduk. Öğrenci dostu bir Ankara için çalışmalarımız aralıksız devam edecek." ifadelerine yer verdi.

ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Kişisel Gelişim Merkezi hizmete açıldı

ABB Sosyal ve İdari İşler Şube Müdürü Fatih Karaşahin ise "Daha önceki yıllarda taziye hizmetleri olarak kullanılan bu birimimiz, oluşturduğu görüntü kirliliği nedeniyle Büyükşehir Belediyemizce revize edilerek öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda Kişisel Gelişim Merkezi olarak geri dönüşümü sağlandı.'' dedi. Merkezle ilgili bilgiler vermeye devam eden ABB Sosyal ve İdari İşler Şube Müdürü Karaşahin, ''Şu anda 400 metrekare kullanım alanına sahip bu birimimiz lise ve üniversite öğrencilerimize konforlu bir ders çalışma imkanı sunarken kütüphane, etüt salonu, teknoloji salonu ve kafe imkanı ile öğrencilerimizin sosyal hayata adapte olmalarını sağlıyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Merkezin açılması için çalışmaların devam ettiğini belirten ABB Başkanı Yavaş'ın açılış için tarih vermesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER