ABB Başkanı Yavaş, bayramda Kahramankazan Belediyesini ziyaret etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş , Kurban Bayramı nedeniyle Kahramankazan Belediyesine ziyarette bulundu.

ABB Başkanı Yavaş, bayramda Kahramankazan Belediyesini ziyaret etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Yavaş ve Çırpanoğlu, Yassıören Mahallesi ve Fethiye Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek bayramlaştı. Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde ABB Başkanı Mansur Yavaş, Kahramankazan’a ziyarette bulundu. Fethiye Mahallesi ve Yassıören Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Mansur Yavaş, mahalleliyle samimi bir şekilde sohbet etti ve bayramlaştı.

ABB Başkanı Yavaş, bayramda Kahramankazan Belediyesini ziyaret etti

SELİM ÇIRPANOĞLU'NDAN MANSUR YAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Mansur Yavaş, Çırpanoğlu’nun her zaman yanında olacaklarını ifade etti. Başkan Yavaş, ‘’Vatandaş dostu belediye anlayışımızı sürdürmenin çabası içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki süreçte sizden gelen talepler ve Selim Başkanımızın Kahramankazan hakkında hayata geçirmek istediği projeleri gerçekleştirmek için gayret edeceğiz" diye konuştu. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da ziyarette ABB Başkanı Yavaş ile ilçenin sorunları ve ihtiyaçları konusunda iş birliği içerisinde olacakları mesajı verdi.

Selim Çırpanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde birçok projeyi hayata geçireceklerini anlattı ve desteklerinden dolayı Mansur Yavaş'a teşekkür etti. Başkan Mansur Yavaş ve Selim Çırpanoğlu'nun vatandaşlarla iç içe olup bayramlaşması ise büyük beğeni topladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER