ABB Başkanı Yavaş ATİD Turizmin En'leri Ödül töreninde konuştu

ATİD ile TUADER işbirliğinde "ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni" düzenlendi. Törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı. Başkan Yavaş, burada bir de konuşma gerçekleştirdi.

ABB Başkanı Yavaş ATİD Turizmin En'leri Ödül töreninde konuştu

Ankara'da Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) ile Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) işbirliğinde bu yıl 5'incisi bir otelde "ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni" gerçekleştirildi. Törende, 31 farklı kategoride ödüller sahiplerini buldu.

Törene Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan da katıldı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alpaslan, törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle Türkiye'de turizmin stratejik bir sektör haline geldiğini söyledi.

ABB BAŞKANI YAVAŞ'TAN TURİZM AÇIKLAMASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise konuşmasında Başkentin turizmi için her kurumun üzerine düşeni yaptığını ifade etti. Ankara'da yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren ABB Başkanı Yavaş, yabancı turistlerin hem sağlık hem de kültür turizmi için Ankara'ya geldiklerinin bu dönem içinde görüleceğini belirtti.

ABB Başkanı Yavaş ATİD Turizmin En'leri Ödül töreninde konuştu

Ankara'nın turizmi için emek veren herkese teşekkür eden ABB Başkanı Yavaş, "Mustafa Kemal Atatürk'ün bize başkent olarak bahşettiği Ankara'mızı inşallah dünyanın çeşitli başkentleriyle yarışabilir hale getirmek bizim en büyük borcumuz ve hedefimizdir." şeklinde konuştu. Ödüllerin sahiplerini bulması ile tören sona erdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER