ABB Başkanı Yavaş Afyonkarahisar’da 102. Zafer yılı kutlamalarına katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen 102. Zafer Yılı kutlamalarına katıldı.

Başkan Yavaş Afyonkarahisar’da 102. Zafer yılı kutlamalarına katıldı

Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk ve komuta kademesinin Şuhut'tan Kocatepe'ye 25 Ağustos gününü 26 Ağustos gününe bağlayan gecede yapmış oldukları yürüyüş Zafer Yürüyüşü olarak kabul edilmektedir. Zafer Yürüyüşü her sene aynı tarihte ve aynı güzergahta yapılmakta olup bu seneki yürüyüşe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta katıldı.

BAŞKAN MANSUR YAVAŞ ZAFER YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "Zaferin şehri Afyonkarahisar’da, 102. yıl dönümünü anmak için bir araya geldik. Şuhut’tan Kocatepe’ye kadar süren Zafer Yürüyüşü’nde o tarihi adımları birlikte attık. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen başta Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sn. Burcu Köksal olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum." diyerek düzenlenen anlamlı etkinlik için Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

ABB Başkanı Yavaş Afyonkarahisar’da 102. Zafer yılı kutlamalarına katıldı

Büyük Taarruz’un 102. Yılı büyük bir coşkuyla kutlanırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta düzenlenen etkinliklere katılarak bu coşkuya ortak oldu. Düzenlenen kutlamaya Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da katıldı.

SONRAKİ HABER