ABB Başkanı Yavaş 61. Geleneksel Pilav ve Kültür Şenliği’ne katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Divriği Kültür Derneği'nin düzenlemiş olduğu 61. Geleneksel Pilav ve Kültür Şenliği’ne katıldı. Şenlik Ankaralıları bir araya getirirken yoğun katılım dikkat çekti.

ABB Başkanı Yavaş 61. Geleneksel Pilav ve Kültür Şenliği’ne katıldı

Bu sene 61. kez düzenlenmiş olan Geleneksel Pilav ve Kültür Şenliği yine yoğun ilgi gördü. Ankara Divriği Kültür Derneği tarafından organize edilen şenliğe vatandaşların yanı sıra siyasiler, iş dünyası ve bürokratlar da yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen şenlikte vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sevgi gösterilerinde bulundu.

61. GELENEKSEL PİLAV VE KÜLTÜR ŞENLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapmış olduğu paylaşımında "Ankara Divriği Kültür Derneği tarafından düzenlenen 61. Geleneksel Pilav ve Kültür Şenliği’ne katıldık. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek geleneklerimizi yaşatmak bizim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı oldu. Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim." diyerek şenliği düzenleyen Ankara Divriği Kültür Derneği'ne teşekkürlerini sundu.

ABB Başkanı Yavaş 61. Geleneksel Pilav ve Kültür Şenliği’ne katıldı

Düzenlenen şenliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken bürokratlar, iş dünyası ve siyasiler de şenlik kapsamında bir araya geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken isteyen kişileri kırmayarak hatıra resmi çektirdi. Gençlerle halay çeken Mansur Yavaş şenlikte emeği geçenleri tebrik ederek alandan ayrıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER