ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılmaya çağrısı

Ankara kısa zaman arayla ikinci bir güreş organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yüzlerce güreşçinin katılımı ile gerçekleşecek etkinlik öncesi Mansur Yavaş bir davet paylaşımı yaptı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılmaya çağrısı

Başkent'te güreş heyecanı devam ediyor. Yakın zamanda Keçiören Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Taha Akgül Güreşlerinin ardından yeni bir organizasyon için daha geri sayım başladı.

BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Spor ve Türkiye Geleneksel Güreş Federasyonu ortaklığında bu yıl 2. defa Gazi Paşayı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenlenecek. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e atfedilen bu organizasyon öncesi ABB Başkanı Mansur Yavaş tüm halkı bu organizasyonu yerinde takip etmeye çağırdı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılmaya çağrısı

Başkan Yavaş "5 Eylül 2024 tarihinde Keçiören Bağlum Stadı’nda gerçekleşecek 2. Gazi Paşa’yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşlerine davetlisiniz. 60 başpehlivan ve 700 pehlivanın katılacağı bu büyük etkinlik için vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya bekliyoruz" dedi.

YÜZLERCE PEHLİVAN ŞAMPİYONLUK İÇİN GÜREŞECEK

Yüzlerce yıllık geçmişi olan güreş organizasyonunda 700 pehlivan yarışacak. 60 tane de başpehlivanın olacağı bu kapsamlı organizasyona Sincan, Keçiören ve Ulus'tan ücretsiz seferler düzenlenecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve çok sayıda önemli ismin bu organizasyonu takip etmek için Keçiören'e gitmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER