ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Uluslararası Beypazarı Festivaline davet

Ankara'da günlerdir duyurusu yapılan 27. Uluslararası Beypazarı Festivali bugün başlıyor. 3 gün boyunca sürecekler renkli etkinlikler öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş bir çağrıda bulundu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Uluslararası Beypazarı Festivaline davet

Beypazarı ilçesinin tarihi ve kültürel yanlarını katılımcılara tanıtacak olan ve yıllardır düzenlenmesi ile bir gelenek haline gelen Uluslararası Beypazarı Festivali bugün başlayacak. Bir çok kültür sanat etkinliği ve konseri bünyesinde barındıran festivale geniş bir katılımın yaşanması bekleniyor.

BAŞKAN YAVAŞ: "BEYPAZARINDA BULUŞALIM"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta festival öncesi vatandaşlara yönelik bir paylaşımda bulundu. ABB Başkanı Yavaş 1999-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yaptığı ve memleketi olan Beypazarındaki festival ile ilgili "Tarih ve kültürle dolu bir hafta sonu için Beypazarı’na davetlisiniz. 27-28-29 Eylül’de Beypazarı’nda buluşalım" dedi.

"HEPİNİZİ BEYPAZARI'NA BEKLİYORUZ"

Kültürel etkinlikler, canlı performanslar, el sanatları sergileri ve birbirinden lezzetli yöresel tatları barındıran festival ile ilgili konuşan Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap ise "Beypazarı’mızın tarihi ve kültürel zenginliklerinin bütün dünyayla buluşturduğumuz 27. Uluslararası Beypazarı Festivali’ni coşkuyla kutlamak için 27-28-29 Eylül tarihlerinde hepinizi Beypazarı’na bekliyoruz" diyerek tüm vatandaşları bu heyecana ortak olmaya davet etti. Ankara'nın farklı ilçelerinden ve Beypazarı sakinlerinin festivale ilgisinin yüksek olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER