ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan 44.536 emekliye destek ödemesi duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş emeklilere yönelik sosyal destek ödemelerine devam edildiğini ve bugün itibariyle ödemelerin yapıldığını açıkladı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan 44.536 emekliye destek ödemesi duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde emeklilere verilen desteklere devam ediliyor. Geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere verilen bu destekler onların hayatlarına dokunmayı başarabiliyor. Bazı ihtiyaçlarını bu şekilde karşılama imkanı bulan emeklilere bekledikleri ödeme haberini ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş verdi.

MANSUR YAVAŞ AÇIKLADI!

Sosyal medya hesabı üzerinden kısa bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Sosyal desteklerimizle emeklilerimizin hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz. 44.536 emeklimize 66,8 milyon TL’lik emekli desteği 15. kez Başkent Kartlara yatırıldı. İyiliğin Başkenti Ankara’da dayanışma büyüyor.” dedi.

44.536 EMEKLİ YARARLANACAK

Yapılan bu açıklama ile beraber Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden sosyal destek alan emeklilerin hesaplarına paralar aktarılmış oldu. Ankara’da yaşayan 44.536 emekli bu desteklerden faydalandı. Oldukça kapsayıcı bir sosyal destek uygulaması yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu konuda ülke genelinde dikkat çekiyor. Ankara’da yaşayan ve dezavantajlı durumda olan vatandaşlara ulaşmayı bilen Ankara Büyükşehir Belediyesi bu konuda diğer belediyelere de örnek teşkil ediyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan 44.536 emekliye destek ödemesi duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Mansur Yavaş döneminde oldukça farklı bir sosyal destek politikası uygulanıyor. İnsanları incitmeden verilen sosyal destekler Başkent Kart aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Bu konuda büyük bir hassasiyet gösterdiği bilinen Başkan Mansur Yavaş emeklilerin almış oldukları bu sosyal destekleri ihtiyaçlarına göre istedikleri gibi harcayabilmelerine imkan sağlayan bir sistem uyguluyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal destek ödemeleri bundan sonra da devam edecek. Ödemeler yapıldıkça Ankara Büyükşehir Belediyesi veya Başkan Mansur Yavaş tarafından bu gelişmelere dair duyurular ilan edilecek.

SONRAKİ HABER