ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın ön seçime katılmayacağı iddia edildi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından yapılan açıklama ile Cumhurbaşkanı adayının delegeler arasında yapılacak ön seçim ile belirleneceği duyurulmuştu. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın ön seçime katılmayacağı iddia edildi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın ön seçime katılmayacağı iddia edildi

Yapılan tüm anketlerde adı Cumhurbaşkanı adaylığı için birinci sırada çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, aldığı kararı kamuoyuna açıkladı. Hatırlanacağı üzere geride bıraktığımız günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel hükümeti erken seçime çağırmış, derhal seçim çağrısı yaparak kendi adaylarını da CHP delegeleri arasında yapılacak olan ön seçimde belirleyeceklerini duyurmuştu.

ABB BAŞKANI YAVAŞ ÖN SEÇİM KARARINI DUYURDU!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile dün gerçekleştirilen toplantıda akşam yemeğinde bir araya gelmişti.

Başkan Yavaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen görüşme 2,5 saat sürerken toplantının ardından CHP Genel Başkanı Özel, "Birlikteyiz, hep birlikte olacağız, hep beraber kazanacağız, Türkiye kazanacak" paylaşımını yapmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın dün Ankara'da gerçekleyen üçlü toplantıda ön seçime katılmama kararını CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ilettiği iddia edildi. Konu hakkında CHP yönetiminden de ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan da henüz resmi açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER