ABB Başkanı Mansur Yavaş'a uluslararası prestijli ödül!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından ödül verildi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'a uluslararası prestijli ödül!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş yaptığı çalışmalar ile dünya çapında prestijli ödüller almaya devam ediyor. Son olarak Dünya Kalkınma Teşkilatı yaptığı çalışmalar için Mansur Yavaş’ı ödüllendirdi. Uluslararası kuruluştan Yeşil Enerji Ödülü alan Mansur Yavaş başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

ANKARA YEŞİLİN VE DÖNÜŞÜMÜN BAŞKENTİ OLACAK!

Ödül ile alakalı olarak kısa bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Sürdürülebilir enerji girişimlerine verdiğimiz büyük kurumsal ve finansal destekler nedeniyle, Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından Yeşil Enerji Ödülü’ne layık görüldük. Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim.” dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'a uluslararası prestijli ödül!

SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ PROJELERİ DESTEKLENİYOR

Başkan Mansur Yavaş yönetiminde Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetiminde sürdürülebilir enerji alanında önemli çalışmalar yapılıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi sürdürülebilir enerji alanındaki projelerde aktif bir rol üstleniyor. Bu konuda hem kurumsal hem de finansal destekler veren Ankara Büyükşehir Belediyesi sadece Ankara’ya değil ülkenin enerji varlığına da katkı sağlıyor.

Dünya genelinde sürdürülebilir enerji projeleri oldukça önemseniyor. Çevreyi kirleten enerji kaynakları yerine çevre dostu olan enerji kaynakları çok daha önemli bir hale geldi. Bu konuda Ankara Büyükşehir Belediyesi de aktif bir şekilde rol alıyor. Yapılan projeler içerisinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları nihayetinde uluslararası ve tarafsız bir kuruluş olan Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından değerlendirildi ve Mansur Yavaş aldığı ödül ile takdir edildi. Ankara’da bu tür çalışmaların devam edecek olması ise ödül kadar önemli görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER