ABB Başkanı Mansur Yavaş, Murat Kurum'u makamında ziyaret etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, devlet makamlarında yer alan isimleri temsil ettikleri kurumlarda ziyare etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Yavaş'ın son durağı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı oldu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Murat Kurum'u makamında ziyaret etti

Başkent yönetiminde 2. dönemini yaşayan Başkan Yavaş görev süresi boyunca rozetini çıkaracağını ve parti ayrımı yapmaksızın hizmetini gerçekleştireceğini ifade etmişti. Temsil ettiği makam dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da daha önce ziyaret eden ve havalimanında karşılayan ABB Başkanı Yavaş nasıl bir politika izleyeceğini gözler önüne sermişti.

"ORTAK YOL İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın hükümet yetkilileri ile yaptığı görüşmelere bir yenisi daha eklendi. ABB Başkanı Yavaş Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret ile ilgili konuşan Başkan Mansur Yavaş "T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum’u makamında ziyaret ettik. Ankara’mızın çevre ve şehircilik konularında istişarede bulunduk. Kentimizin gelişimi adına tüm bakanlıklarımız ile birlikte ortak bir yol izlemeye devam edeceğiz" dedi.

"YEREL YÖNETİCİLER İLE İSTİŞAREMİZ SÜRECEK"

Bakan Kurum ise "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı bakanlığımızda kabul ettik.Ankara’nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek." ifadelerini kullandı.

Başkan Yavaş diyalog kanallarının açık kalmasına yönelik adımlar atacağını işaret etmişti. ABB Başkanı Yavaş'ın ilerleyen dönemlerde farklı hükümet yetkilileri ile de bir araya gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER