ABB Başkanı Mansur Yavaş Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Ankaralı vatandaşların bayramını tebrik etmek amacıyla Başkan Yavaş'tan bir açıklama geldi. Mansur Yavaş açıklamasında bayramda yapılan hizmetler ve yardımlaşma vurgusu yaptı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Başkent Ankara'da tüm İslam ülke ve şehirlerinde olduğu gibi Kurban Bayramı beklenmeye başlandı. Kurban Bayramı kapsamıyla günlerdir ABB tarafından Ankara için yapılan hazırlıklar tamamlandı. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta yarın idrak edilecek Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ABB BAYRAMA HAZIR

Başkan Yavaş mesajında büyükşehir belediyesi yönetimi olarak bayramda verecekleri hizmetlerden bahsetti. Başkan Mansur Yavaş "Ankara Büyükşehir Belediyemiz; toplum sağlığını koruyucu önlemler alarak kurban kesim alanlarını ilaçlamaktadır. EGO Otobüsleri, Metro ve Ankaray ücretsiz olarak hizmet verecektir. Mezarlık ziyaretleri için ring seferleri düzenlenmektedir. Başkent 153, Zabıta, İtfaiye, Sosyal Hizmetler, ANFA Güvenlik ve ASKİ ekiplerimiz başta olmak üzere ilgili tüm birimlerimiz ise 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürecektir" şeklinde konuştu.

ABB KURBANLIKLARIN DAĞITILMASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRECEK

Kurban bayramında ihtiyaç sahibi kimselerin unutulması gerektiğini ifade ederek kendilerine ulaştırılacak kurban etleri ihtiyaç sahiplerine dağıtma vazifesinde bulunacaklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sözlerini "Kurban Bayramı'nın tüm güzelliklerinin yüreğinizi doldurmasını ve sevdiklerinizle sağlık, huzur ve mutluluk dolu bayramlar geçirmenizi diliyorum" diyerek sonlandırdı.

Gün boyu Ankara halkının bayramını tebrik eden mesajların gelmesi bekleniyor. Vatandaşlarda arefe günü kapsamında bayram hazırlıklarına devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER