ABB Başkanı Mansur Yavaş "Hayatımız Cumhuriyet" dijital medya filmini paylaştı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Hayatımız Cumhuriyet” isimli dijital medya filmini paylaştı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi özel bir projenin startını vermişti. “Hayatımız Cumhuriyet” isimli dijital medya filminin hazırlanması için yoğun bir çalışma gerçekleştirildi. Türkiye’nin 81 ilinden vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın internet sitesi üzerinden “Cumhuriyet ve Sen” temalı fotoğraflarını gönderdiler. Bu fotoğraflar ile beraber “Hayatımız Cumhuriyet” dijital medya filmi yapıldı. Bu hazırlanan dijital medya filmini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medyadan paylaştı.

“ÇOK GÜZELSİN TÜRKİYE” DİYEREK PAYLAŞTI!

Kısa bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a tüm Türkiye’den “Hayatımız Cumhuriyet” diyerek 101 yıllık Cumhuriyet coşkusunu 7’den 70’e bizlerle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler. Çok güzelsin Türkiye!” dedi.

Hazırlanan dijital medya filmi kısa sürede büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlar Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılını bu çok özel video ile kutlamaya başladılar. Yayınlanan videoya çok sayıda vatandaş katkı sağlarken sadece Ankara’dan değil Ankara dışından da vatandaşlar ilgi ve alaka göstererek katılım sağladılar.

“Hayatımız Cumhuriyet” isimli proje sadece bununla sınırlı kalmayacak. Gönderilen fotoğraflar ile beraber bir de sergi açılarak vatandaşlarca ziyaret edilmesi sağlanacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bu uygulaması ile beraber Ankara’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu başlıyor.