ABB Başkanı Mansur Yavaş gençleri E- Spor akademisine davet etti

Teknolojinin giderek insanların hayatında yer edinmesi, yeni kavramlar ortaya çıkmasına neden olmuştu. Bilgisayar oyunlarının bir spor dalı haline gelmesi Ankara Büyükşehir Belediyesinin de dikkatinden kaçmamıştı.

Her yaşta insan için bir tutku haline gelen online oyunlar zamanla takımlar halinde insanların mücadele verdiği bir spor alanı haline gelmişti. Gençlerin bu konuda çok ilgili olması E-Spor kavramının giderek hayatın içine giren bir kavram olmasına neden olmuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi de şehirdeki gençleri bu alanda desteklemek ve onların E-Spor'da iyi yerlere gelmesi için bir akademi kuracağını açıklamıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi E-Spor akademisi ile ilgili Başkan Mansur Yavaş bir paylaşımda bulundu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş gençleri E- Spor akademisine davet etti

"GENÇLERİMİZİ ESPOR AKADEMİSİNE DAVET EDİYORUZ"

Bugün itibariyle alınmaya başlanan E- Spor akademisi ile ilgili konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Başkentimizin gençlerine her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Espor’a ilgi duyan tüm gençlerimizi, profesyonel eğitim alabilecekleri Espor Akademisi’ne davet ediyoruz" diyerek gençleri başvuru yapmaya çağırdı.

E-Spor akademisinde tam donanımlı sporcuların yetiştirilmesi hedeflenecek. Antrenör, fizyoterapist, psikolog, avukat ve diyetisyen görevliler E-Sporcuları alanlarına göre eğitecek. Başvurular https://espor.ankara.bel.tr/akademi-basvuru adresi üzerinden yapılacak. Adaylar Çubuk, Beypazarı, Elvankent, Mamak ve Birlik Espor merkezlerinden hangisinde eğitim almak istediğine dair başvurular yapabilecek.

Kaynak: Haberankara.com