ABB Başkanı Mansur Yavaş duyurdu: Genç Akademi Çayyolu açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni merkezler inşa ederek hizmete açmaya devam ederken bunlardan biri daha hizmete alındı. Sıhhiye'den sonra yeni merkez Çayyolu'nda hizmete alındı.

Ankara'da yeni merkezlerin açılması için Ankara Büyükşehir Belediye'si tarafından yürütülen projeler tüm hızı ile devam ederken bunlara bir yenisi daha eklendi. Daha önce Sıhhiye'de açılan Genç Akademi Kafe Ankaralıların yoğun ilgisini görürken yeni kafe Çayyolu'nda hizmete alındı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş açılan yeni akademi kafeye tüm Ankaralıları davet etti.

GENÇ AKADEMİ ÇAYYOLU HİZMETE AÇILDI!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "Değerli Hemşehrilerim; Tüm gücümüzle kentimizde modern, konforlu, çağın ve toplumun ihtiyaçlarına karşılık veren donanımda yeni ve teknolojik merkezler inşa etmeye devam ediyoruz.

Genç Akademi Kafe Sıhhiye’den sonra şimdi de Beytepe Mahallesi’nde yapımını tamamladığımız “Genç Akademi Çayyolu” Ankaralılarla buluşuyor. Yaklaşık 350 metrekare kapalı alan ve bahçeye sahip olan akademinin adresi; Beytepe Mah. Hacı Bektaşı Veli Caddesi 5452 Sokak No: 1 / Çankaya" diyerek yeni merkezin de hizmete girdiğini duyurdu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş duyurdu: Genç Akademi Çayyolu açıldı

Kurulan yeni merkez 350 metrekarelik kapalı alan ve bahçeye sahip olan merkez kültür, sanat ve eğitim alanlarında Ankaralılara hizmet verecek. Merkezin Sıhhiye'den sonra gençlerin yeni favori mekanı olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com