ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi'nde projeleri değerlendirdi

Ankara Kent Konseyi Esnaf çalışma Grubu toplantısına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve beraberindeki heyet de katılarak yürütülecek projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi'nde projeleri değerlendirdi

Ankara Kent Konseyi(AKK) çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Bugün Ankara Kent Konseyi Esnaf Çalışma Grubu toplantısı yapıldı. Bu toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile beraberindeki heyet de iştirak ettiler.

PROJELER MASAYA YATIRILDI

Yapılan toplantıda esnaflar ile beraber gerçekleştirilecek projeler masaya yatırıldı. Toplantıya Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden üst düzey katılımlar da gerçekleştirildi. Başkan Mansur Yavaş’ın yanında ABB Sosyal İşler Daire Başkanı Önder Yanmaz, ABB Fen Daire İşleri Başkanı Yetiş Ali Arslan, ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar, ABB Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş de toplantıya katılan isimler arasında yer aldı.

Yapılan toplantıya AKK Yürütme Kurulu Üyeleri Murat Akyüz, Emrah Kaymak, Ömer Sarıoğlu, Alper Bilan, AKK Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Şevket Bülend Yahnici ve Kurul üyeleri Feramuz Üstün, Atila Çelik, Kızılay İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği üyeleri ile AKK Esnaf Çalışma Grubu temsilcileri de iştirak ettiler.

AKK Yürütme Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Ömer Şan’ın, Meclis ve Çalışma Gruplarına ilişkin bilgilendirme konuşması ile başlayan toplantıda, AKK Esnaf Çalışma Grubu Sözcüsü Yusuf Yavuz da bir selamlama konuşması yaptı.

BAŞKAN YAVAŞ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Toplantıda hazır bulunan esnaflar yaşadıkları sorunlara dair sorular sorarken bu sorular yanıtlandı ve çözüm önerileri de masaya yatırıldı. Oldukça yararlı geçtiği gözlemlenen toplantının sona ermesi ile beraber Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş etkinliğe iştirak eden esnadlar ile beraber İzmir Caddesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER