ABB Başkanı Mansur Yavaş: Ankara dünya başkentleriyle yarışacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gerçekleştirilen Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş: Ankara dünya başkentleriyle yarışacak!

Uluslararası Beypazarı Festivali büyük bir coşku ile yapıldı. Yapılan festivale yoğun bir katılım gösterilirken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da festivale katılanlar arasında yer aldı. Festivalde sahneye çıkan Başkan Mansur Yavaş gündeme dair bir Konuşma gerçekleştirdi. Beypazarı’nda yapılan festivalin önemine dikkat çeken Mansur Yavaş ayrıca Ankara ve ülke gündemine dair mesajlar verdi.

FESTİVALDE KONUŞMA YAPTI!

Beypazar’nda festivalin çok önemli olduğunun altını çizen Mansur Yavaş, “Festivaller bir beldenin tanıtımı için çok önemlidir. 10 yıl belediye başkanlığı yaptığım süre içerisinde buraya Japonya’dan ve dünyanın çeşitli yerlerinden insanlar gelip Beypazarı hakkında kendi dillerinde şarkılar yapıp bunları kendi ülkelerinde söylerlerdi. Daha sonra burada hep birlikte yaptığımız çalışma ile örnek bir Beypazarı Modeli kurduk. Ben görevdeyken Türkiye’nin çoğu yerinden belediye başkanları ve kaymakamlar, belediye başkanları gelip Beypazarı mucizesinin nasıl gerçekleştirildiğini yerinde görüp kendi ilçelerinde uygulamaya çalışırlardı. Daha sonra kader bizi Ankara’ya götürdü. Beypazarı’nda sizlerle beraber yaptığımız çalışma ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterildim. Nasip 2019 yılındaymış ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapıp Mansur Yavaş belediyeciliği olarak literatüre girdik. 3 olan belediye sayımız bugün 16’ya çıktı.” dedi.

ANKARA BAŞARACAK

Ankara’yı dünya başkentleri ile yarışır hale getireceklerini belirten Mansur Yavaş, “Şu anda burada belediye başkanlarımızın bir kısmı var ve bizim sevincimize iştirak ediyorlar. Birlikte çalışarak Ankara’yı dünya başkentleriyle yarışır bir hale getirmek amacındayız. İnşallah bunu başaracağız. Biz buradan ayrıldıktan sonra festivallerin adını değiştirmeye çalıştılar. Özer Başkanımız yeniden Beypazarı’nı daha iyi yerlere getirmek için çalışmalar yapıyor. İnşallah Mansur Yavaş’ın da desteği ile Beypazarı’nı çok daha iyi yerlere getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI MESAJI

CHP’nin karar vermesi durumunda Cumhurbaşkanı adayı olacağını da söyleyen Mansur Yavaş, “Mansur Yavaş belediyeciliğinden sonra inşallah ülkede şu anda böyle bir gündem yok ama partim isterse elbette Cumhurbaşkanı adayı olacağız ve mutlaka da kazanacağız. Şu andaki gündemimiz bütün belediye başkanlarımız ile çalışmaktır. Okulları pislik götürüyor temizleyemiyorlar ama bizlere de temizletmiyorlar. Emeklilerin durumunu biliyorsunuz. Ankara’da 42 bin emekliye düzenli bir şekilde destek oluyoruz. Bize göre belediye darda kalanlara destek olan bir kurumdur. İnşallah hep birlikte artık gençlerin umudunuz kestiği bir ülkeden umutlu olacakları bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız.” şeklinde konuştu.

SONRAKİ HABER