ABB ASKİ Kurban bayramında hizmet vermeye devam edecek

Kurban Bayramı döneminin gelmesi ile beraber vatandaşlar günlük hayattaki işlemlerini bu süre zarfında da yapıp yapamayacaklarını araştırmaya başladı. Konu ile ilgili olarak ASKİ vatandaşlara önemli bir duyuruda bulundu.

ABB ASKİ Kurban bayramında hizmet vermeye devam edecek

Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı Pazartesi Salı ve Çarşamba günleri de devam edecek. Bayramın hafta içinin büyük bir kısmını kaplaması vatandaşların bu konuda detaylı bilgi sahibi olmak için araştırma yapmasına neden oldu.

ASKİ'DEN "KURBAN BAYRAMI" AÇIKLAMASI

Resmi kurum ve kuruluşların açık olup olmayacağına dair vatandaşlar ihtiyaçlarına göre sorularına cevap ararken ASKİ Ankara halkını yakından ilgilendiren bir paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşımda ASKİ'nin bayram döneminde de fatura ödeme, kartlı su satışı ve abonelik hizmetine devam edeceği ifade edildi.

ABB ASKİ Kurban bayramında hizmet vermeye devam edecek

Söz konusu bilgilendirme paylaşımında şu ifadeler yer aldı;

"ASKİ, Kurban Bayramı tatili süresince (15 Haziran - 23 Haziran 2024) abonelerin mağduriyet yaşamaması için sayaç takma sökme işlemi ve kartlı su satışı konusunda kesintisiz hizmet vermeye devam edecek.
Vatandaşlarımız, Genel Müdürlük binası ve Polatlı Abone İşlemleri Birimi'nde 20 Haziran 2024 Perşembe günü ve 21 Haziran 2024 Cuma günü 08.00 – 16.00 saatleri arasında abonelik yaptırabilecek.
Tatil süresince Genel Müdürlük binasında yer alan Cari İşlemler 8 numaralı vezne de, 08.00-16.00 saatleri arasında vatandaşlara kartlı su satışı ve fatura ödeme hizmeti sağlayacak. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

BİLGİ ALMAK İÇİN KURUMLARI TAKİP ETMEK GEREKİYOR

Söz konusu dönem boyunca resmi ve özel kuruluşların hizmet verip vermeme durumları farklılık gösterebiliyor. Bu konuda doğru bilgi kurumların kendilerinden elde ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER