ABB asfalt kaplama ve kazı çalışmaları nedeniyle kapatılacak yolları açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi alt yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda yapılacak olan asfalt kaplama ve kazı çalışmaları nedeniyle kapatılacak yolları açıkladı.

ABB asfalt kaplama ve kazı çalışmaları nedeniyle kapatılacak yolları açıkladı

Şehirde yaşanan sorunları çözmek ve daha kesintisiz bir hizmet sağlamak adına alt yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda yeni duyurusunu yayımladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada alt yapı güçlendirme çalışmaları kapsamında asfalt kaplama ve kazı çalışmaları yapılacağı, bu nedenle bazı yolların ulaşıma kapatılacağı duyuruldu.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAPATILACAK YOLLARI AÇIKLADI!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Değerli Ankaralılar, Çankaya Nasuh Akar Mahallesi, Ziyabey Caddesi'nde, İnönü Bulvarı ile Çetin Emeç Bulvarı arasında kalan kısımda asfalt kazı ve kaplama çalışmalarımız 4 Eylül 2024 saat 23:00 itibariyle başlamıştır.

ABB asfalt kaplama ve kazı çalışmaları nedeniyle kapatılacak yolları açıkladı

Bu süreçte belirtilen güzergahtaki yollar trafiğe kapatılacak olup, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için alternatif yolları kullanmalarını ve trafiğe kapatılacak yollara ilişkin duyuruları dikkate almanızı rica ederiz" diyerek kapatılacak yolları açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada kapatılan yollar vatandaşlara duyurularak mağduriyet yaşanmaması adına alternatif yolların kullanılması istendi. ABB tarafından yapılan açıklamada vatandaşlara anlayışları için teşekkür ederek çalışmaların başlandığı ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER