ABB Antalyalı gençleri Ankara'da ağırladı

Ankara ülkenin yönetim merkezi olması ve barındırdığı kültürel değerleri ile farklı şehirlerden insanları kendine çekiyor. Belediyeler arasındaki programlar kapsamında da genç bireylerin Ankara'yı görmelerine yardımcı olunuyor.

ABB Antalyalı gençleri Ankara'da ağırladı

Ülkemizde farklı şehirlerin yerel yönetimlerinin bir araya gelmesi ile önemli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu etkinliklere katılım sağlayan bireyler gerçekleştirdikleri projelere ek olarak yeni yerler görme fırsatı da yakalıyor.

ANTALYA'NIN GENÇLERİ ANKARA'YI GEZDİ

Konu ile ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Antalya'dan gelen 50 kişilik bir gençlik kafilesini şehirde misafir etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Üyesi gençler değişim programı kapsamında Ankara'da özel anlar yaşadı.

Likya Şehirler Arası Gençlik Değişimi kapsamında Başkent Gençlik Meclisi üyeleri ile buluşan Antalyalı gençler şehri gezip ortak çalıştaylar yaptı. Her iki taraf içinde önemli bir deneyim olan değişimin ilki Ankara'dan gençlerin Antalya'ya gitmesi ile yapılmıştı.

Antalya'dan gelen gençlik kafilesi Ankara'da dolu dolu 4 gün geçirdi. Anıtkabir gibi şehrin ünlü yerlerini ziyaret eden Antalyalı gençler Ankara'daki ekip ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

ABB Antalyalı gençleri Ankara'da ağırladı

ANTALYA EKİBİ İLGİDEN MEMNUN KALDI

Ankara'ya gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Gençlik Lideri Atanur Çelik ABB ekibinin kendilerine yardımlarından bahsetti. Çelik "Bizim konforumuzu sağlamak ve mutlu olmamızı gerçekleştirmek için ellerinden geleni yaptılar. Lojistik açıdan Ankara Büyükşehir Belediyesinin desteği sürerken kent konseyi gençlik meclisimizde eğitimler ve program kapsamında bize desteklerini sundular. Farklı deneyimler ve kazanımlarla kendilerini bir alan sağladıkları için buradan çok eğlenceli ve katkılı deneyimler ile ayrıldıklarını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

ABB Antalyalı gençleri Ankara'da ağırladı - Resim : 2

Antalya'dan Ankara'ya gelen gençler güzel anı ve deneyimleri ile şehirlerine geri döndü. ABB ise güzel bir ev sahipliği yapmanın verdiği sevinç işe gelecek projelere yöneldi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER