ABB Ankaralıları Hacı Kadın Kent Ormanı'na davet etti

Sonbaharın gelmesiyle Ankaralılar yeni gezi rotaları ve tavsiyeleri aramaya başlarken Ankara Büyükşehir Belediyesi Hacı Kadın Kent Ormanı için özel video yayımladı. Sonbahar Ankara'da bir başka güzel...

Ankara'da Eylül ayının gelmesiyle beraber Sonbahar kendisini göstermeye başlarken Ankaralılar için yeni gezi rotaları oluşturulmaya başlandı. Eylül ayında Ankara'nın en güzel renklerini doğa ile iç içe yaşamak isteyen kişiler için alternatif yerlerden biri de Hacıkadın Kent Ormanı olarak öne çıkyıor. 1500 dönümlük dev bir alan üzerine kurulu bululan parkta at çitliğinden ATV'ye, paintball'den mangala kadar pek çok aktivite ve imkan sunuluyor.

HACIKADIN KENT ORMANI SONBAHAR'DA BİR BAŞKA GÜZEL!

Ankar Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Sonbahar Ankara'da güzeldir! Hacıkadın Kent Ormanı'nda yeşilin ve doğanın tadını çıkarın. Bungalovlarda dinlenin, ATV ile adrenalini yüksek anlar yaşayın, taş evlerde huzuru bulun, at çiftliğinde keyifli vakit geçirin, kayak pistinde eğlenin ve paintball sahasında rekabeti yaşayın. Hemşehrilerimizi bu muhteşem doğa deneyimi için bekliyoruz" diyerek tüm Ankaralılar şehrin göbeğindeki ormana davet edildi.

ABB Ankaralıları Hacı Kadın Kent Ormanı'na davet etti

HACIKADIN KENT ORMANINDA NELER, HANGİ ETKİNLİKLER VAR?

1500 dönüm alan üzerine kurulan olan Hacıkadın Kent Ormanı-Park Ankara, barbekülü 81 bungalovu, ATV alanı, taş evi, at çiftliği, kayak pisti, paintball sahası ve 800 kişilik Belpa Cafe ile Başkentlileri ağırlıyor. Bölge 3 farklı giriş kapısıyla Ankaralıları farklı alanlara yönlendirecek şekilde karşılıyor. Kuzey Ankara girişinden günübirlik aktivitelere, Bağlum girişinden araçla ulaşım sağlanan aktivitelere ve Pursaklar girişinden ise düğün salonlarına ulaşım sağlanabiliyor.

HACIKADIN KENT ORMANI NEREDE, NASIL GİDİLİR, GİRİŞ ÜCRETLİ Mİ, GİRİŞ ÜCRETİ KAÇ TL?

Hacıkadın Kent Ormanı girişi ücretli olup giriş ücreti kişi başı 30 TL olarak alınmaktadır. Keçiören ilçe sınırları içerisinde yer alan Kent Ormanı'nın adresi ise şu şekilde: Şenyuva, Defne caddesi No:37, Keçiören, Ankara.

Ankara Havalimanı yolu üzerinden parka ulaşım sağlanabilmektedir. EGO Otobüsü ile 482-7 ve 483 hatları ile Hacıkadın Kent Ormanı'na ulaşım sağlanabilmektedir. Parka girişler kişi başı ücretlendirilmekte olup park haftanın 7 günü kullanıma açıktır.

Kaynak: Haberankara.com