ABB Ankara'da öğrencilere ücretsiz giysi yıkama desteği veriyor

Özellikle Üniversite eğitimi için farklı şehirlere giden öğrenciler sosyal hayatını devam ettirebilmesi açısından bazı sorunlar ile karşılaşıyor. Bu öğrencilerin sıkıntılarının giderilmesi adında Ankara Büyükşehir Belediyesi bir çok hizmeti hayata geçirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz dönemlerde öğrenciler için Giyim Yıkama Merkezleri hayata geçirmişti. Üniversite öğrencileri için büyük bir sorunun giderildiği bu yerler sayesinde öğrenciler para vermeden kıyafetlerini yıkama, kurulama ve ütüleme fırsatı yakalamıştı.

ABB Ankara'da öğrencilere ücretsiz giysi yıkama desteği veriyor

Şu ana kadar Ankara'da Kurtuluş, Beşevler ve Araplar'da bulunan Giysi Yıkama Merkezlerine bir yenisi daha eklendi. Yenimahalle Emniyet Mahallesine açılan yeni giysi yıkama merkezi ile öğrencilerin bedava bir şekilde kıyafetlerini temizleme olanağına sahip olduğu yerler daha da artmış oldu.

DETERJAN VE ÜTÜ DE ÜCRETSİZ

Konu ile ilgili konuşan ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz "Genellikle Üniversite öğrencilerimizin tercih ettiği, haftanın 7 günü açık yıkama, kurulama ve ütüleme hizmeti sunduğumuz merkezimiz bugün itibarıyla faaliyete geçmiştir. Ben tüm üniversiteli öğrencilerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyor, Üniversite Ankara'da okunur sloganıyla hepsini merkezimize bekliyorum" şeklinde konuştu.

Giysilerini bu yerlerde ütü ve deterjanları da para vermeden temizleyecek öğrenciler haftanın 7 günü bu yere gidebilecek. Giysi yıkama merkezleri sadece hafta sonu 12:00-13:00 arasında kapalı oluyor.

Kaynak: Haberankara.com