ABB, Ankara Kalesi’nin Hisar Kapısı’nda bakım ve onarım çalışması başlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Kalesi’nin Hisar Kapısı’nda kapsamlı bakım ve onarım çalışması başlattı. Proje kapsamında yapılacaklar ise X hesabından paylaşıldı.

ABB, Ankara Kalesi’nin Hisar Kapısı’nda bakım ve onarım çalışması başlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkent Ankara'daki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. ABB, Ankara Kalesi’nin Hisar Kapısı’nda kapsamlı bakım ve onarım çalışması başlattığını paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kültürel ve sosyal faaliyetlerine önem vererek çalışmalarını sürdürüyor. Başkentin çeşitli noktalarında onarım ve yenileme çalışmaları yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaptıkları onarım ve bakım çalışmalarıyla vatandaştan tam not alıyor. Modern, huzurlu ve kültürel faaliyetlerle dolu bir yaşam tarzına önem veren ABB, Ankara Kalesi’nin Hisar Kapısı’nda kapsamlı bakım ve onarım çalışması başlattığını duyurdu.

PROJE KAPSAMINDA NELER YAPILACAK?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eski adı Twitter olan X hesabından paylaşım yaparak, "Başkentin en önemli tarihi ve turistik mekânlarından birisi olan Ankara Kalesi’nin Hisar Kapısı’nda özgün yapıyı koruyarak kapsamlı bakım ve onarım çalışması başlattık" dedi. ABB, proje kapsamında yapılacakları da madde halinde açıkladı. ABB'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Başkentin en önemli tarihi ve turistik mekânlarından birisi olan Ankara Kalesi’nin Hisar Kapısı’nda özgün yapıyı koruyarak kapsamlı bakım ve onarım çalışması başlattık.

Proje kapsamında;

▪️Yapısal çatı onarımı,
▪️Açıkların kapatılması,
▪️Duvar dikişleri,
▪️Tamamlanma,
▪️Temizleme,
▪️Güçlendirme çalışmaları gerçekleştiriyoruz."

ABB, Ankara Kalesi’nin Hisar Kapısı’nda bakım ve onarım çalışması başlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bakım ve onarım çalışmaları ile vatandaşların beğenisini topluyor. Belediye, farklı çalışmalar gerçekleştirerek vatandaşı memnun etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER