ABB açıkladı! Soğuksu Milli Parkı ziyaretlere 1 gün kapanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından bir açıklama yapılarak Soğuksu Milli Parkı’nın 1 gün süreyle girişlere ve çıkışlara kapatılacağı duyuruldu.

ABB açıkladı! Soğuksu Milli Parkı ziyaretlere 1 gün kapanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara çok önemli bir duyuruda bulundu. Yapılan açıklamaya göre Soğuksu Milli Parkı 1 gün süreyle ziyaretlere kapatılacak. Bunun gerekçesi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilan edilirken vatandaşların bu uyarıyı dikkate almaları istendi. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yapılan bu duyurusunun Soğuksu Milli Parkı’nı daha güvenli bir hale getirmek için gerçekleştirilecek çalışma ile alakalı olduğu belirtildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYARDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Soğuksu Milli Parkı'nda, ziyaretçilerin can ve mal güvenliği için tehlike arz eden ağaçlar Kızılcahamam Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 17 Eylül 2024 Salı günü kesilecektir. Çalışmalar sırasında güvenliği sağlamak amacıyla park, bir (1) gün boyunca giriş ve çıkışlara kapalı olacaktır. Ziyaretçilerimizin duyuruya dikkat etmelerini önemle rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz.”

ABB açıkladı! Soğuksu Milli Parkı ziyaretlere 1 gün kapanıyor!

TEHLİKE ARZ EDEN AĞAÇLAR DÜZENLENECEK!

Soğuksu Milli Parkı’nda bulunan ve çok büyüdüğü için tehlike arz eden ağaçların bakımları Kızılcahamam Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılacak. Bu yapılacak olan bakım çalışması sırasında herhangi bir kötü durum ile karşılaşılmaması için Soğuksu Milli Parkı’na ziyaretler yapılamayacak. Bu yapılacak olan bakım çalışması vatandaşların can ve mal güvenlikleri için gerçekleştirilecek.

17 Eylül 2024 Salı günü gerçekleştirilecek olan bakım çalışması 1 gün sürecek. Soğuksu Milli Parkı’na ziyaretler 18 Eylül 2024 Çarşamba günü yeniden açılacak. Çarşamba sabahından itibaren vatandaşlar bu milli parkı ziyaret etmeye devam edebilecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER