ABB 19 Mayıs'ta Zeynep Başkan konserini Nallıhan’da düzenleyecek

Başkent Ankara'da birbirinden farklı programlara imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere olan meraklı araştırmalar devam ederken ABB, 19 Mayıs'ta Zeynep Başkan konseri düzenleyeceğini duyurdu.

ABB 19 Mayıs'ta Zeynep Başkan konserini Nallıhan’da düzenleyecek

Başkent Ankara'daki etkinlik takvimi vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ankara'daki etkinlikler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de yeni konser programlarını duyurmaya devam ediyor.

Ankara'daki konser programları hız kesmeden devam ederken çeşitli ilçelerde konser sponsorluğu yapan ABB, bu kez Nallıhan ilçesinde Zeynep Başkan konseri düzenleyeceklerini duyurdu. Konsere ilişkin detaylar merak konusu olurken ABB'den detaylı açıklama geldi.

ABB, ZEYNEP BAŞKAN KONSERİ YAPILACAĞINI DUYURDU

ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ‘’Sevilen sanatçı Zeynep Başkan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Nallıhan’da sevenleriyle buluşuyor.'' ifadelerine yer verildi. 19 Mayıs haftasında birbirinden önemli programlara imza atan ABB, Nallıhan'da yaşayan vatandaşlar için de konser programına imza atacağını duyurarak ilçe halkının yanı sıra tüm Ankara halkını konserlere davet etti.

ABB 19 Mayıs'ta Zeynep Başkan konserini Nallıhan’da düzenleyecek

19 Mayıs Pazar günü saat 20'de yapılacak olan Zeynep Başkan konserinin adresi de belli oldu. Nallıhan Çayırhan Göl Kenarında yapılacak olan Zeynep Başkan konserinin ücretsiz olduğu da ifade edilirken tüm Ankaralılar 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konserlerine davet edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER