19 Mayıs coşkusunu yaşatacak olan ABB'den Mor ve Ötesi konseri

Ankara'da 19 Mayıs kapsamında konser programlarına hız verildi. Bugün kentte gerçekleşecek olan konserlerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi de coşkulu bir programa imza atacağını kaydetti. Bu çerçevede Mor ve Ötesi konserinin bugün gerçekleşeceği ifade edildi.

19 Mayıs coşkusunu yaşatacak olan ABB'den Mor ve Ötesi konseri

Haberankara.com Özel Haber - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Başkent Ankara, kutlamaların adresi oldu. Ankara'da belediyeler tarafından pek çok konser duyurusu yapılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 19 Mayıs ruhunu Mor ve Ötesi konseri ile taçlandıracağını duyurdu.

19 Mayıs'a özel olarak Ankara'da düzenlenen konser programları merak konusu olurken bu konserlere ilişkin takvim de sosyal bir etkinlik arayışı içinde olanların gündeminde yer aldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunun Mor ve Ötesi konseri ile yaşanacağını duyururken detaylar da Haberankara.com adresinde yer aldı.

ANKARA'DA BUGÜN MOR VE ÖTESİ RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile ilçede Mor ve Ötesi konserinin yapılacağı duyuruldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi konsere ilişkin yaptığı açıklamada ‘’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu @mvoofficial konseriyle, 19 Mayıs 2024 (BUGÜN) 20.00'de Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda yaşanacak! Bu coşkuya ortak olmak için tüm halkımızı bekliyoruz. Ring seferlerimiz : Zafer Çarşısı 16.00 Atatürk Orman Çiftliği 24.00'' ifadeleri ile davette bulunurken Mor ve Ötesi konseri 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de gerçekleşecek.

19 Mayıs coşkusunu yaşatacak olan ABB'den Mor ve Ötesi konseri

Mor ve Ötesi konserinin ücretsiz olacağı duyurulurken konserin adresi de Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı olarak açıklandı. Konsere katılmak isteyen tüm vatandaşları alana beklediklerini duyuran ABB, konser için ücretsiz ring seferi düzenleyeceğini duyurdu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER