Altındağ Haberleri

Ankara'da tarihi dönüşüm! Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulus Meydan Tasarım Projesi'ne devam ediyor Ankara'da tarihi dönüşüm! Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulus Meydan Tasarım Projesi'ne devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus semti çevresini canlandırmak ve cazibe merkezi hâline getirmek amacıyla pek çok projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Ulus Meydan Tasarım Projesi çalışmaları devam ederken gelişmeler günbegün aktarılıyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gözlerinize inanamayacaksınız diyerek duyurdu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gözlerinize inanamayacaksınız diyerek duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Başkent Ankara'daki yatırımlarına devam eden belediye, şehrin kalbi için düğmeye basarken Ulus Meydanı'nın yeni bir cazibe merkezi haline gelmesiyle Başkan Yavaş, bir video yayımladı.
Ankara'da herkesin keşfetmesi gereken bir yer! Müze ve tarih meraklıları buraya bayılacak olacak Ankara'da herkesin keşfetmesi gereken bir yer! Müze ve tarih meraklıları buraya bayılacak olacak Ankara Kalesi'nin altında, İkinci Dünya Savaşında sığınak olarak kullanılan alan müzeye dönüştürüldü. Ankaralının yoğun ilgi gösterdiği müze haftanın her günü dolup taşıyor.
Ankara'nın kalbi yenilenmeye devam ediyor! Başkente 1910 Ankaragücü Meydanı'nın yapılması için düğmeye basıldı Ankara'nın kalbi yenilenmeye devam ediyor! Başkente 1910 Ankaragücü Meydanı'nın yapılması için düğmeye basıldı Ankara'nın gelişmesi ve yeni sosyal alanlar kazandırılması için çalışmalar devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentin kalbi Ulus’u cazibe merkezi haline getirmek üzere hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekleyeceğini açıkladı.
Ankara'da otobüste iki öğrenci arasında kavga çıktı! Şoför otobüsten attı Ankara'da otobüste iki öğrenci arasında kavga çıktı! Şoför otobüsten attı Ankara'da akşam saatlerinde seyir halindeki bir otobüste iki öğrenci arasında tartışma çıktı. Kavga eden gençleri otobüs şoförü ayırdı.
Ankara'da asansör boşluğuna düşen küçük kız hayatını kaybetti Ankara'da asansör boşluğuna düşen küçük kız hayatını kaybetti Ankara'da oturduğu binanın asansör boşluğun düşen küçük kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ankara'nın Altındağ ilçesinde çıkan yangında bir bina kullanılamaz hale geldi Ankara'nın Altındağ ilçesinde çıkan yangında bir bina kullanılamaz hale geldi Başkent Ankara'da son dakika yangın haberi geldi. Altındağ ilçesinde çıkan yangın nedeniyle bir binanın kullanılamaz hale geldiği bildirildi. Olaya dair detaylar ortaya çıkarken can kaybının olmadığı öğrenildi.
Ankara'da laf atma tartışmasında 3 yaralı Ankara'da laf atma tartışmasında 3 yaralı Ankara'da iki grup arasında "laf atma" tartışması yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı
Kiraya yüzde 500 zam talep eden iş yeri sahibine açtığı pankartla isyan etti! Kiraya yüzde 500 zam talep eden iş yeri sahibine açtığı pankartla isyan etti! Ankara'nın Altındağ ilçesinde, iş yeri sahibi Selahattin Erdem, kiracısı Cengiz Örsel'den yüzde 500'lük bir zam talep ederek kirayı 25 bin TL'ye çıkarmıştı. Bu karar üzerine kiracı Cengiz Örsel, iş yerinin camına asılan bir pankartla isyan etti.
Bir kişiyi yaraladı teslim olmamak için hayatına son verdi Bir kişiyi yaraladı teslim olmamak için hayatına son verdi Ankara'da bir kişiyi yaralayan şahıs polis ekiplerini görmesi üzerine silahı başına dayadı. Mahalleliyi paniklendiren şahıs kendini başından vurarak hayatına son verdi.
Ankara'nın tarihi değerleri UNESCO Dünya Mirası Listesine bir yenisi daha ekledi! Üstelik tamamen ahşaptan Ankara'nın tarihi değerleri UNESCO Dünya Mirası Listesine bir yenisi daha ekledi! Üstelik tamamen ahşaptan Başkent Ankara, Gordion'un ardından UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bir tarihi hazinesini daha kutlama fırsatı buldu.
Ankara'da kapkaççılar 78 güvenlik kamerası incelemesi sonucu yakalandı! Ankara'da kapkaççılar 78 güvenlik kamerası incelemesi sonucu yakalandı! Ankara'da bir para dolu çanta kapkaç yöntemiyle çalındıktan sonra polis ekipleri tarafından yapılan titiz çalışma sonucu, şüpheliler 78 güvenlik kamerası görüntüsünün incelenmesiyle yakalandı.