Altındağ Haberleri

Altındağ Belediyesi Konukevi misafirlerine otel konforu sunuyor Altındağ Belediyesi Konukevi misafirlerine otel konforu sunuyor Altındağ Belediyesi konukevi, yurdun dört bir yanından gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Hasta ve hasta yakınlarını Konukevi'nde ağırlayan belediye, misafirlerine otel konforu sunuyor.
Ankara'da araç satışı sırasında çıkan kavgada 2 kişi tutuklandı Ankara'da araç satışı sırasında çıkan kavgada 2 kişi tutuklandı Ankara'da araç satışı nedeniyle çıkan ve 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı kavganın şüphelisi olan 4 kişiden 2’si tutuklandı.
Altındağ Belediyesi çölyak hastalarına gıda kolisi yardımı yapıyor Altındağ Belediyesi çölyak hastalarına gıda kolisi yardımı yapıyor Ankara'nın ilçe belediyeleri vatandaşlara ekonomik destekler vermeye devam ediyor. Altındağ Belediyesi de ilçede ikamet eden çölyak hastaları için glütensiz gıda kolisi yardımı yapmayı sürdürüyor.
ABB Tarihi Ulus Hali'ni daha konforlu ve hijyenik olması için yeniliyor! ABB Tarihi Ulus Hali'ni daha konforlu ve hijyenik olması için yeniliyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kente yaptığı yatırımlar devam ediyor. Söz konusu yatırımlar arasında yer alan tarihi Ulus Hali, daha konforlu ve hijyenik hale gelmek üzere yenileniyor.
Altındağ Belediyesi kültür gezilerine devam ediyor Altındağ Belediyesi kültür gezilerine devam ediyor Ankara'da ki ilçe belediyeleri kültür gezileri adı altında bölgede ikamet eden vatandaşları şehir şehir gezdirmeye devam ediyor. Altındağ Belediyesi'de son olarak ilçede yaşayan kadınlara Bursa'yı gezdirdi.
Altındağ'da Cumhuriyet coşkusu sokaklara taştı Altındağ'da Cumhuriyet coşkusu sokaklara taştı Ankara'da ilçe belediyeleri Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları tüm hızıyla kutlarken Altındağ Belediyeside her yaştan vatandaşıyla bayram coşkusunu yaşadı.
Ankara'da Altındağ'da hafriyat çalışması apartmanda göçüğe sebep oldu Ankara'da Altındağ'da hafriyat çalışması apartmanda göçüğe sebep oldu Ankara'da yıkımı gerçekleştirilen binanın hafriyat çalışmaları devam ederken yan binada göçük meydana geldi.
Altındağ Belediyesi'nin meyve ormanı ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü Altındağ Belediyesi'nin meyve ormanı ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü Altındağ Belediyesi'nin meyve ormanı bu yılda meyvelerini verdi. Toplanan meyveler ilçede ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Altındağ Belediyesi 7'nci semt pazarını hizmete açtı Altındağ Belediyesi 7'nci semt pazarını hizmete açtı Ankara'nın ilçe belediyeleri her geçen gün yeni projeler ve etkinliklerle vatandaşların refah seviyesini arttırırken Altındağ Belediyeside bölge halkı için yeni açılışlar yapmaya devam ediyor.
Altındağ Belediyesi'nden çiftçiye tam destek Altındağ Belediyesi'nden çiftçiye tam destek Ankara'nın ilçe belediyeleri vatandaşlar için yürüttüğü çalışmalar ile takdir toplaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi de hayata geçirdiği projeler ile Ankara'da zirvedeki yerini koruyor.
Ankara'da hastanede polislere saldıran anne ile eli bıçaklı oğlu gözaltına alındı! Ankara'da hastanede polislere saldıran anne ile eli bıçaklı oğlu gözaltına alındı! Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara'da hastanede anne oğulun polislere saldırdığı öğrenilmişti. İkilinin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Ankara'nın Altındağ ilçesinde motosiklet sürücüsü aksiyon merakı yüzünden canından olacaktı! Ankara'nın Altındağ ilçesinde motosiklet sürücüsü aksiyon merakı yüzünden canından olacaktı! Ülkemizde bazı motosiklet sürücülerinin tehlikeli sürüş hareketleri gündem olmaya devam ediyor. Ankara'da da bir motosiklet sürücüsünün tehlikeli hareketleri cep telefonu kamerasına yansıdı.