Altındağ Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi şehitlerimiz için Hacı Bayram Veli Camisi’nde lokma dağıtacak Ankara Büyükşehir Belediyesi şehitlerimiz için Hacı Bayram Veli Camisi’nde lokma dağıtacak Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şehit olan 12 askerimiz için Hacı Bayram Veli Camisi'nde lokma dağıtılacağını duyurdu. Belediye tarafından yapılan duyuru ile birlikte merak edilen detayları derkedik.
Ankara Altındağ'da çete operasyonu! 11 şüpheli tutuklandı Ankara Altındağ'da çete operasyonu! 11 şüpheli tutuklandı Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir çeteye yönelik operasyon düzenlendi. Altındağ'da düzenlenen operasyon kapsamında kamuoyu bilgilendirilirken 11 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
Ankara Altındağ'daki mağaza açılışında bedava bardak dağıtımı izdihama neden oldu! Ankara Altındağ'daki mağaza açılışında bedava bardak dağıtımı izdihama neden oldu! Ülkemizde yeni açılan mağazalar yaptıkları kampanyalarla izdihama neden olmuştu. Pek çok şehirden kampanyalı satışlar nedeniyle mağaza açılışlarında izdiham haberleri gelirken bu kez Ankara'dan yeni bir görüntü geldi.
Ankara'nın Yenimahalle ve Altındağ ilçelerine Jandarma operasyonu! Tonlarca kaçak tütün ve çay ele geçirildi Ankara'nın Yenimahalle ve Altındağ ilçelerine Jandarma operasyonu! Tonlarca kaçak tütün ve çay ele geçirildi Kaçakçılıkla mücadele devam ederken ekiplerin çalışmaları da aralıksız sürüyor. Başkent Ankara'da ekiplerin çalışmaları devam ederken Altındağ ve Yenimahalle ilçelerinde operasyon yapıldığı bildirildi. Söz konusu operasyona ilişkin detaylar da belli oldu.
Ankara'da bir iş yeri sahibi tüfekle intihar etti! Ankara'da bir iş yeri sahibi tüfekle intihar etti! Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir iş yeri sahibinin pompalı tüfek ile kendisini bacağından yaralayarak intihar ettiği öğrenildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi yenilenen tarihi Ulus Hali'ni açtı! Ankara Büyükşehir Belediyesi yenilenen tarihi Ulus Hali'ni açtı! Ankara Büyükşehir Belediyesi, tarihi Ulus Hali’nde başlattığı kapsamlı yenileme çalışmalarını tamamladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları devam ederken yenilenen tarihi Ulus Hali'nin açılışı da Başkan Yavaş'ın katılımı ile açıldı.
ABB yenilenen tarihi Ulus Hali'ni açacağı tarihi duyurdu! ABB yenilenen tarihi Ulus Hali'ni açacağı tarihi duyurdu! 86 yıllık geçmişe sahip olan Tarihi Ulus Hali'ni köhne görüntüsünden kurtararak modern bir yapıya kavuşturacak olan restorasyon ve tadilat çalışmaları sona erdi. Tarihi Ulus Hali açılış tarihi açıklandı.
Ankara Altındağ'da kamyonun çarptığı kadın hayatını kaybetti! Ankara Altındağ'da kamyonun çarptığı kadın hayatını kaybetti! Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ederken bu kazalar da basına yansımaya devam ediyor. Trafik kazaları can ve mal kayıplarına yol açarken Ankara'nın Altındağ ilçesinde de bir kadının trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Ankara'da 2 katlı bir evde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi! Ankara'da 2 katlı bir evde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi! Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana gelen yangında iki katlı bir ev yangın sonucu kullanılmaz hale geldi.
Ankara'da moda festivalinin ilk gününde yoğun ilgi! Ankara'da moda festivalinin ilk gününde yoğun ilgi! Ankara'da ilk kez düzenlenen 'Elitfest Moda Festivali' vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Festivalin açılış gününde yoğun bir ilgi yaşanırken satıcılar da ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.
Ankara’ya şehit ateşi düştü! Şehidin arkadaşlarına attığı video ortaya çıktı Ankara’ya şehit ateşi düştü! Şehidin arkadaşlarına attığı video ortaya çıktı Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Teğmen Eril Alperen Emir’in acı haberi Ankara'nın Altındağ ilçesindeki ailesine verildi.
ABB Başkanı Yavaş'tan Ulus esnafına ziyaret! Ulus Hali yenilenmeye devam ediyor ABB Başkanı Yavaş'tan Ulus esnafına ziyaret! Ulus Hali yenilenmeye devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çeşitli ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün Ulus'a giden ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Yavaş, Ulus Hali'ndeki çalışmaların da devam ettiğini bildirdi.