Altındağ Haberleri

AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi! AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi! Bugün Ankaralı vatandaşların yoğun katılımı ile birlikte AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Bu açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki de katılım sağladı.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki kimdir? AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki kimdir? Bugün AK Parti'nin gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısı ile Ankara ilçe belediye başkan adayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Altındağ Belediye Başkan adayı olarak tanıtılan Veysel Tiryaki'nin hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki kimdir? İşte, Tiryaki'nin hayatı...
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli, siyasi kariyeri nedir? Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli, siyasi kariyeri nedir? Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın kim olduğu sorgulanmaya başladı. Yerel seçim sürecine girilirken güncel belediye başkanları ile aday belediye başkanları da merak edilmeye başladı. Haberankara.com okurları için Asım Balcı'nın kimliği ve siyasi kariyerine dair merak edilenleri derledik.
Ankara İl Jandarma Komutanlığı cinayet zanlılarına operasyon düzenledi! Ankara İl Jandarma Komutanlığı cinayet zanlılarına operasyon düzenledi! Başkent Ankara'da güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik sağlamaya yönelik çalışmalar devam ediyor. Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kasten öldürme suçundan hükümlü 2 firariyi yapılan operasyonla yakaladıklarını duyurdu.
Ankara'da şehitler unutulmadı! Anma etkinliğinde çorba ve lokma dağıtıldı Ankara'da şehitler unutulmadı! Anma etkinliğinde çorba ve lokma dağıtıldı Ankara'nın Altındağ ilçesinde, şehitler unutulmadı. Aydınlıkevler'de yapılan anma etkinliğinde katılımcılara çorba ve lokma dağıtıldı.
ABB Altındağ Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü Mevlana'yı andı! ABB Altındağ Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü Mevlana'yı andı! Kültürel ve sanatsal etkinlikleri sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi Şeb-i Arus haftası boyunca düzenlediği anma programlarıyla Hz. Mevlâna’yı anmaya devam ediyor. Bu çerçevede bu kez Altındağ Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikle Mevlana'nın anıldığı öğrenildi.
Ankara Altındağ'da kayınpeder tartıştığı gelinini tabanca ile vurarak öldürdü! Ankara Altındağ'da kayınpeder tartıştığı gelinini tabanca ile vurarak öldürdü! Başkent Ankara'da bir cinayet haberi gündeme geldi. Ankara'nın Altındağ ilçesinde tartıştığı gelinin tabanca il vuran kayınpeder, gelininin yaşamını yitirmesine neden oldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi şehitlerimiz için Hacı Bayram Veli Camisi’nde lokma dağıtacak Ankara Büyükşehir Belediyesi şehitlerimiz için Hacı Bayram Veli Camisi’nde lokma dağıtacak Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şehit olan 12 askerimiz için Hacı Bayram Veli Camisi'nde lokma dağıtılacağını duyurdu. Belediye tarafından yapılan duyuru ile birlikte merak edilen detayları derkedik.
Ankara Altındağ'da çete operasyonu! 11 şüpheli tutuklandı Ankara Altındağ'da çete operasyonu! 11 şüpheli tutuklandı Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir çeteye yönelik operasyon düzenlendi. Altındağ'da düzenlenen operasyon kapsamında kamuoyu bilgilendirilirken 11 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
Ankara Altındağ'daki mağaza açılışında bedava bardak dağıtımı izdihama neden oldu! Ankara Altındağ'daki mağaza açılışında bedava bardak dağıtımı izdihama neden oldu! Ülkemizde yeni açılan mağazalar yaptıkları kampanyalarla izdihama neden olmuştu. Pek çok şehirden kampanyalı satışlar nedeniyle mağaza açılışlarında izdiham haberleri gelirken bu kez Ankara'dan yeni bir görüntü geldi.
Ankara'nın Yenimahalle ve Altındağ ilçelerine Jandarma operasyonu! Tonlarca kaçak tütün ve çay ele geçirildi Ankara'nın Yenimahalle ve Altındağ ilçelerine Jandarma operasyonu! Tonlarca kaçak tütün ve çay ele geçirildi Kaçakçılıkla mücadele devam ederken ekiplerin çalışmaları da aralıksız sürüyor. Başkent Ankara'da ekiplerin çalışmaları devam ederken Altındağ ve Yenimahalle ilçelerinde operasyon yapıldığı bildirildi. Söz konusu operasyona ilişkin detaylar da belli oldu.
Ankara'da bir iş yeri sahibi tüfekle intihar etti! Ankara'da bir iş yeri sahibi tüfekle intihar etti! Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir iş yeri sahibinin pompalı tüfek ile kendisini bacağından yaralayarak intihar ettiği öğrenildi.