Altındağ Haberleri

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki spor tesisi ve mesire alanlarında incelemelerde bulundu Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki spor tesisi ve mesire alanlarında incelemelerde bulundu Yönetimi devraldığı günden itibaren eksiklerin giderilmesi için ekipler ile birlikte sahada bulunan Başkan Tiryaki farklı noktalara gitmeye devam ediyor. Beraberindeki isimler ile birlikte tespitlerde bulunan Veysel Tiryaki gerekli talimatları veriyor.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kurban kesim alanında incelemelerde bulundu Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kurban kesim alanında incelemelerde bulundu Ramazan Bayramı biter bitmez Ankara'nın bir çok noktasında bir sonraki bayrama hazırlık yapılmaya başlandı. Altındağ ilçesinde de erkenden başlayan hazırlıklarda Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yer aldı.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçe parklarında incelemelerde bulundu Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçe parklarında incelemelerde bulundu Ankara genelinde yerel yönetimler tarafından hizmet çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Altındağ ilçesinde de yürütülen çalışmalara dair bilgilendirme yapıldı.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den temizlik işçilerinin başlattığı eyleme ilişkin açıklama! Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den temizlik işçilerinin başlattığı eyleme ilişkin açıklama! Altındağ Belediyesinde yaşanan çöp toplama eylemi basına konu olmaya devam ederken beklenen açıklama geldi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konuya ilişkin resmi bir açıklama yayımladı.
Altındağ Belediyesi tadilata alınan müze ve mesire alanı hakkında bilgiler verdi Altındağ Belediyesi tadilata alınan müze ve mesire alanı hakkında bilgiler verdi Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Altındağ'da vatandaşlar ilçede vakit geçirebileceği alanlara gitmeye başladı. Belediye birimleri de daha iyi hizmet verilmesi için bazı noktalarda tadilat çalışması başlattığını duyurdu.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki temizlik seferberliği için düğmeye bastı! Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki temizlik seferberliği için düğmeye bastı! Göreve gelir gelmez Altındağ için çalışmalara başlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilk iş olarak temizlik konusunda adımlar atıldığını duyurdu.
Mazbatasını alan Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ara vermeden çalışmalara başladı Mazbatasını alan Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ara vermeden çalışmalara başladı İlçede 4. dönemine resmi olarak aldığı mazbata ile adımını atan Başkan Tiryaki çalışmaların başına geçti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki devam eden faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Yorulmadan çalışacağız Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Yorulmadan çalışacağız Bir dönemin ardından yeniden Belediye Başkanı olarak seçilen Tiryaki, ilçe için önemli mesajlar verdi. Başkan Tiryaki kendisini destekleyenlere teşekkür ettiğini söyledi.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki düzenlenen törenle mazbatasını aldı Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki düzenlenen törenle mazbatasını aldı 3 dönem boyunca sürdürdüğü dönemine bir dönemlik aranın ardından geri dönen Tiryaki resmen görevine başladı. Ankara Adliyesi'nde düzenlenen törene çok sayıda vatandaş katıldı.
Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki vatandaşların özel günlerinde kullanacağı yer projelerini duyurdu! Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki vatandaşların özel günlerinde kullanacağı yer projelerini duyurdu! Veysel Tiryaki önceki dönemlerde lansmanını yaptığı seçim vaatleri hakkında bilgilendirmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Tiryaki Altın Mekanlar ve Taziye Evleri projeleri hakkında açıklamalar yaptı.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki sosyal yardım vaatlerini açıkladı AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki sosyal yardım vaatlerini açıkladı Altındağ ilçesindeki ihtiyaç sahipleri için Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki güven veren bir paylaşımda bulundu. Tiryaki yapılacak sosyal yardımları maddeler halinde sıraladı.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki 3 büyük yeşil alan projesini duyurdu AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki 3 büyük yeşil alan projesini duyurdu 5 gün sonra yanıt bulacak Altındağ Belediye Başkanı kim oldu sorusu öncesinde Veysel Tiryaki bir projesini daha vatandaşlar ile paylaştı. Yeşil alanlara önem verdiklerini ifade eden Tiryaki inşa edilecek yeşil alan ve meydan hakkında açıklamalarda bulundu.