Altındağ Haberleri

Altındağ Belediyesi personelleri  kurum içi eğitim seminerlerine başladı Altındağ Belediyesi personelleri kurum içi eğitim seminerlerine başladı 31 Mart seçimlerinin ardından yeni yerel yönetimlerin belirlendiği seçimlerin ardından el değiştiren belediyelerde de bazı değişiklikler meydana geldi. Altındağ Belediyesi personelleri için kurum içi eğitimlerinin verileceği ifade edilirken bu eğitimlerin de başladığı bildirildi.
Altındağ Belediyesi Kent Ormanı için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor Altındağ Belediyesi Kent Ormanı için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki seçim döneminde gerçekleştirdiği propagandalar arasında ilçeyi yeşillendireceklerinden bahsetmişti. Başkan Tiryaki başkanlığa oturduktan sonra bu konuda çalışmalara başladı.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketini değerlendirdi Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketini değerlendirdi Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi, 13 Mayıs tarihi ile açıklandı. Kamudaki harcamalarda tasarruf yapılmasını sağlayacak olan paketin açıklanmasının ardından Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'den de önemli bir değerlendirme geldi.
Altındağ Belediyesi nerede? Altındağ Belediye Başkanı kimdir? Altındağ Belediyesi nerede? Altındağ Belediye Başkanı kimdir? Ankara'nın merkezi ilçesi olan kentin eski yerleşim yerlerinden olan Altındağ günümüzde çok sayıda insanı bünyesinde ağırlıyor. İlçenin konumu ve şehrin öneminden dolayı çok sayıda kamu ve özel iş bu ilçede sonuçlandırılıyor.
Altındağ Belediyesi Anneler Günü'nü coşkuyla kutladı Altındağ Belediyesi Anneler Günü'nü coşkuyla kutladı Anneler Günü, bu yıl 12 Mayıs tarihinde kutlanacak. Belediyeler Anneler Gününün hemen öncesinde bir dizi programa imza atarken Altındağ Belediyesi, bu yıl da anneleri unutmadı. Bu yıl 12 Mayıs tarihine denk gelen Anneler Günü, Altındağ’da duygu ve coşku dolu bir programla kutlandı.
Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanının açılacağı müjdesini verdi Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanının açılacağı müjdesini verdi Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mesaisine yoğun bir tempoda devam ediyor. Altındağ'ın gelişmesi ve güzelleşmesi için çeşitli adımlar atılırken Peçenek Mesire Alanının açılışı için beklenen açıklama geldi.
Altındağ Belediyesi parklarda temizlik atağı başlattı Altındağ Belediyesi parklarda temizlik atağı başlattı Havaların ısınması ile beraber park ve bahçelere daha fazla gidilmeye başlandı. Park ve bahçelerde temizlik çalışmasının yapılması büyük bir önem taşırken Altındağ Belediyesi de ilçede kapsamlı bir temlik atağı başlattıklarını ifade etti.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Altınköy Açık Hava Müzesi tadilatı açıklaması Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Altınköy Açık Hava Müzesi tadilatı açıklaması İlçenin en çok ziyaret edilen noktalarından olan Altınköy Açık Hava Müzesi geçtiğimiz günlerde bakım amaçlı kapatılmıştı. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Veysel Tiryaki en kısa zamanda işlemlerin tamamlanacağını ifade etti.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "En büyük temizlik hiç kirletmemektir" Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "En büyük temizlik hiç kirletmemektir" Günlerdir Altındağ'da devam eden temizlik çalışmalarına dair yeni bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmede devam eden çalışmalarda gelinen son noktadan bahsedildi.
Altındağ Belediyesi'nden veteriner kliniği ve barınma evi hizmeti! Altındağ Belediyesi'nden veteriner kliniği ve barınma evi hizmeti! Sokaktaki hayvanların barınma, aşı ve kısırlaştırma gibi problemlerine karşılık Altındağ belediyesi barınma evi ve ücretsiz veteriner kliniği desteğini duyurdu.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki: Tasarruf tedbirlerini hayata geçiriyoruz Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki: Tasarruf tedbirlerini hayata geçiriyoruz Ankara'nın Altındağ ilçesinde yönetimi yeniden devralan Veysel Tiryaki uyguladıkları tasarruf tedbirlerinden bahsetti. Başkan Tiryaki belediyenin mali tablosunu düzelteceklerini söyledi.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Anne Müzesi'nin açılışını gerçekleştirdi Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Anne Müzesi'nin açılışını gerçekleştirdi Anneler Günü öncesinde Altındağ ilçesinde anlamlı bir program düzenlendi. Başkan Tiryaki müzenin kurucusu Şermin Yaşar ile birlikte Anne Müzesini ziyarete açtı.