Altındağ Haberleri

Altındağ Belediyesi'nden Çevre Elçisi olmak isteyenlere davet! Altındağ Belediyesi'nden Çevre Elçisi olmak isteyenlere davet! Altındağ Belediyesi sıfır atık projesi kapsamında Başkent Millet Bahçesi'nde Sıfır Atık Eğitim Merkezi'ni devreye almıştı. Merkezde Çevre Elçisi olmak isteyenlere eğitim verilecek.
Altındağ Belediyesi Türk Dünyası Yazarlar Buluşmasına ev sahipliği yapıyor Altındağ Belediyesi Türk Dünyası Yazarlar Buluşmasına ev sahipliği yapıyor Sık sık kültür sanat etkinliklere ev sahipliği yapan Altındağ'da önemli bir organizasyona daha imza atıldı. Hamamönünde Türk Dünyası Yazarlar Birliği toplantısına çok sayıda yazar katıldı.
Altındağ Belediyesinden gençlere Alev Alatlı Bilim Merkezini görme daveti Altındağ Belediyesinden gençlere Alev Alatlı Bilim Merkezini görme daveti Yeni nesilleri bilim ve teknolojiye teşvik etmek ve onların içerisindeki yeteneği dışarı çıkarmak için inşa edilen Alev Alatlı Bilim Merkezi ilgi çekmeye devam ediyor. Altındağ Belediyesi de gençleri bu yerden yararlanmaya çağırıyor.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Kıbrıs Gazisi Çolak'ı makamında ağırladı Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Kıbrıs Gazisi Çolak'ı makamında ağırladı Her yıl olduğu gibi bu yılda 19 Eylül Gaziler Gününde yurt genelinde bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Bağımsızlığı korumak uğrunda canını hiçe sayarak mücadele eden gazilerin onurlandırıldığı adreslerden birisi de Altındağ Belediyesi oldu.
Altındağ Belediyesi'nden Türkiye'de ilk Ankara'da tek: e-Ruhsat başladı Altındağ Belediyesi'nden Türkiye'de ilk Ankara'da tek: e-Ruhsat başladı Altındağ Belediyesi, Türkiye'de bir ilki Ankara'da hayata geçirdi. Belediye tarafından yapılan düzenleme ile e-Ruhsat dönemi Ankara'da başlamış oldu.
Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri okul kantinlerini denetliyor Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri okul kantinlerini denetliyor Ankara’da Altındağ Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte kantin denetimlerine başladı. Bu kapsamda Cebeci Ortaokul ile Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ilk denetimler yapıldı.
Altındağ Belediyesi iş arayanlara Kariyer Destek Merkezi ile yardımcı oluyor Altındağ Belediyesi iş arayanlara Kariyer Destek Merkezi ile yardımcı oluyor İş arayan insanlar hayatlarını devam ettirmek için bir çok yere başvuruyor. Altındağ Belediyesi de bu konuda ilçedeki vatandaşlarına Kariyer Destek Merkezi ile kısa yoldan iş sahibi olma fırsatı sağlıyor.
Altındağ Belediyesi kreş öğretmenlerine iş sağlığı semineri verdi Altındağ Belediyesi kreş öğretmenlerine iş sağlığı semineri verdi Altındağ Belediyesi bünyesinde ilçenin farklı yerlerinde hizmet veren kreşlerde yüzlerce küçük çocuk eğitim görüyor. Bu nedenle miniklerin eğitiminde yetkili olan öğretmenlerinde tam donanımlı olması büyük önem taşıyor.
Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi Kurslarına kayıtlar başlıyor Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi Kurslarına kayıtlar başlıyor Ankara'da yıl boyu devam eden kurslar içerikleri gençlerin de ilgisini çekiyor. Bu konuda Altındağ Belediyesi de verdiği kurslar ile binlerce gencin olumlu yönde etkilenmesini sağlıyor.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Filistin'e Destek Kermesinin açılışını yaptı Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Filistin'e Destek Kermesinin açılışını yaptı AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığı ve İlçe Kadın Kollarının organizasyonu ile Hamamönü meydanında Filistin'e Destek Kermesi düzenlendi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'de kermesin açılışını yaptı.
AK Parti Altındağ İlçe Kadın Kolları Ankara’da hayır panayırı düzenledi AK Parti Altındağ İlçe Kadın Kolları Ankara’da hayır panayırı düzenledi İsrail askerlerinin başından vurarak şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi’ye ithafen Filistin için AK Parti Altındağ İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından hayır panayırı düzenlendi.
Altındağ Belediyesi Ulucanlar Cezaevi Müzesinde ziyaretçi yoğunluğu yaşadı Altındağ Belediyesi Ulucanlar Cezaevi Müzesinde ziyaretçi yoğunluğu yaşadı Türkiye yakın döneminde en acı siyasi olaylardan birisini 12 Eylül 1980 yılında yaşadı. Gerçekleştirilen askeri darbe döneminde Ankara'daki Ulucanlar Cezaevi adından en çok söz ettiren yerlerden oldu.