Altındağ Haberleri

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'dan Mete Gazoz'a tebrik mesajı! Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'dan Mete Gazoz'a tebrik mesajı! Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya 1 numarası Marcus D'Almedia'yı yenerek finale yükselen Mete Gazoz'a bir tebrik mesajı da Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'dan geldi.
Ankara'nın Altındağ Belediyesi'nin çiftçiye sağladığı fide ve sertifikalı tohum desteği mahsullerini verdi Ankara'nın Altındağ Belediyesi'nin çiftçiye sağladığı fide ve sertifikalı tohum desteği mahsullerini verdi Ankara'daki ilçe belediyeler halkın yanında yer almaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi'nin girişimleriyle Altındağlı çiftçilere yapılan fide ve sertifikalı tohum desteği verilirken çiftçiler de mahsul almanın sevincini yaşadı.
Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya nasıl ulaşırım? Asım Balcı'ya ulaşmanın yolları nelerdir? Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya nasıl ulaşırım? Asım Balcı'ya ulaşmanın yolları nelerdir? Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan birçok vatandaş 'Belediye Başkanı Asım Balcı'ya nasıl ulaşırım' sorusuna cevap arıyor. Peki ama Asım Balcı'ya ulaşmanın yolları nelerdir?
Altındağ Belediyesi ilaçlama çalışmalarına devam ediyor! Altındağ Belediyesi ilaçlama çalışmalarına devam ediyor! Altındağ Belediyesi, ilçedeki her mahallede, mahallelerin her köşesinde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.
Altındağ Belediyesi asfalt yapım çalışmasına devam ediyor! Altındağ Belediyesi asfalt yapım çalışmasına devam ediyor! alışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, sabahın erken saatlerinde asfalt yapım çalışması için harekete geçti. Bunun ile birlikte asfalt yapım çalışmaları devam ediyor.
Ankaralılar buraya akın akın gidecek! Altındağ ilçesinde öyle bir yer açıldı ki gençlerin uğrak noktası olacak Ankaralılar buraya akın akın gidecek! Altındağ ilçesinde öyle bir yer açıldı ki gençlerin uğrak noktası olacak Başkent Ankara'da pek çok yeni projeye imza atılıyor. Ankara halkının sosyal etkinlik ve eğitim programlarına ulaşmasını kolaylaştıracak projelere devam edilirken Altındağ ilçesinde yeni açılan bir merkez özellikle gençlerin uğrak noktası olacak.
Altındağ Belediyesi meyve ormanları! Binlerce ağaç meyve verdi! Altındağ Belediyesi meyve ormanları! Binlerce ağaç meyve verdi! Altındağ Belediyesi meyce ormanları yüzleri güldürmeye devam ediyor. Bunun ile birlikte ekim dikim çalışmaları devam ederken Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, meyve ormanları hakkında açıklamalarda bulundu.
Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ziyaretleri paylaştı! Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ziyaretleri paylaştı! Önemli pek çok ismi ağırlayan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı sosyal medya hesabından tek tek teşekkürlerini ileterek paylaşımda bulundu.
Altındağ'da 'Emek pazarı' şenliği Altındağ'da 'Emek pazarı' şenliği Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Ankara Kalesi'nde ‘Kadın Emeği Pazarı ve Yaz Şenliği’ düzenlendi. Şenlikte kadınlar, el emeği göz nuru ürünlerini görücüye çıkardılar.
Altındağ Belediyesi miniklerin yüzünü güldürdü! Tekvando eğitimi alan 34 çocuk sertifika aldı Altındağ Belediyesi miniklerin yüzünü güldürdü! Tekvando eğitimi alan 34 çocuk sertifika aldı Altındağ Belediyesi tekvando eğitimi alan miniklere sertifika vererek yüzlerini güldürdü. Sertifikaların dağıtılması esnasında eğlenceli dakikalar yaşandı.
Ankara'nın tarihi dokusu Hamamönü evlerine yoğun ilgi! Ankara'nın tarihi dokusu Hamamönü evlerine yoğun ilgi! Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Hamamönü evleri gerek Ankaralı vatandaşlar gerek ise yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Mehmet Akif Ersoy Müzesi nerede bulunuyor? Bu müzeye nasıl gidilir? Mehmet Akif Ersoy Müzesi nerede bulunuyor? Bu müzeye nasıl gidilir? Mehmet Akif Ersoy Müzesi Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunuyor. Bu müziğe en çok ziyaret edilen müzelerin başında yer alıyor.