Yenilenen Altındağ Belediyesi Karapürçek Spor Merkezi kapılarını açıyor

Altındağlı vatandaşların hizmetinde olan spor merkezi bir süredir yenileme çalışmalarından dolayı kapalı durumda bulunuyordu. Altındağ Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda çalışmaların tamamlandığını duyurdu.

Yenilenen Altındağ Belediyesi Karapürçek Spor Merkezi kapılarını açıyor

Altındağ Belediyesinin ilçede spor konusunda yaptığı atılımlara yeniler eklenmeye devam ediyor. Yakın zamanda ilçedeki halı sahaları baştan sona elden geçiren ve yaptığı onarımlar ile daha iyi bir hale getiren Altındağ Belediyesi Karapürçek Spor Merkezinde de benzer bir iş için kolları sıvamıştı.

8 EKİM SALI GÜNÜ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İnsanların bünyesindeki spor kurslarında eğitim aldığı ve vakit geçirdiği Karapürçek Spor Merkezi bir süredir tadilat nedeniyle kapalıydı. Zaman içerisinde yenileme ve elden geçirilme ihtiyacı duyan bu alan ile ilgili Altındağ Belediyesi gerekli müdahaleleri yaptıktan sonra bir duyuru yaptı.

Yenilenen Altındağ Belediyesi Karapürçek Spor Merkezi kapılarını açıyor

Belediye tarafından yapılan paylaşımda "Müjde! Özlem bitiyor. Tadilat, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladığımız Karapürçek Spor Merkezimiz yenilenen yüzüyle kapılarını yeniden hizmete açıyor" denildi.

ÜYELİĞİ BULUNANLAR AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Tadilat öncesinde Karapürçek Spor Merkezi kaydı bulunan vatandaşlar aynı şekilde üyeliklerini kullanmaya devam edebilecek. Konu ile ilgili Altındağ Belediyesi "Merkezimizde üyeliği bulunan vatandaşlarımızın üyelik hakları kaldığı yerden devam edecek, herhangi bir hak kaybı olmayacaktır" diyerek vatandaşların haklarının korunduğunu belirtti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER