Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası'nda Altındağlı judocular şampiyon oldu

Altındağ Belediyesi Spor Kulübü'nün judocuları, Kırıkkale'de düzenlenen "Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası" kapsamında kazandıkları madalyalarla müsabakaların yıldızı oldu.

Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası'nda Altındağlı judocular şampiyon oldu

Altındağ Belediyesine bağlı sporcular başarıları ile adlarından söz ettirmeye devam ediyor. "Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası" bu yıl Kırıkkale'de düzenlendi. Müsabakaya Altındağ Belediyesi Spor Kulübü'nün juducuları da katıldı.

Altındağ Belediyesi Spor Kulübü'nün minik judocuları, Kırıkkale'de düzenlenen "Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası" kapsamında madalya yarışında rakiplerine göz açtırmadı. Altındağ Belediyesi Spor Kulübü judocular yarışmalarda 22 madalya alarak, müsabakaların yıldızı olarak adlarından söz ettirdi.

ALTINDAĞLI JUDOCULARDAN 8 ALTIN, 8 GÜMÜŞ, 6 BRONZ MADALYA

Altındağlı minik judocular madalyaları rakiplerine kaptırmadı. Altındağ Belediyesi judocuları, 10 ilden, yaklaşık 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda 8 altın, 8 gümüş, 6 bronz madalya ile ayrıldı.

Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası'nda Altındağlı judocular şampiyon oldu

Altındağ'ın minik sporcularıyla gurur duyduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, "Sporcularımız yarışlarda rakiplerine alacak madalya bırakmadı'' diyerek ‘’8 birincilik, 8 ikincilik, 6 üçüncülük madalyası alarak bizleri gururlandı. Sporcularımızı ve onların yetişmesinde büyük emek sarf eden hocalarını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sporcularımıza her zaman destek olacağız." ifadelerini kullandı. Bu kapsamda judocular Altındağ halkının alkışları ile karşılandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER